Σάκης Τανιμανίδης: “Είχα πει “Όχι” στο Survivor στην αρχή”

Σάκης Τανιμανίδης: "Είχα πει "Όχι" στο Survivor στην αρχή"

Ο Σάκης Τανιμανίδης άνοιξε το σπίτι του στην Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας στην εκπομπή της. Ο παρουσιαστής και η Ελένη μεταξύ άλλων συζήτησαν για την σύζυγο του Χριστίνα Μπόμπα, το Survivor αλλά και το World Party.

Μάλιστα όταν η κουβέντα έφτασε στο Survivor, o παρουσιαστής για πρώτη φορά αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που του έγινε η πρόταση να παρουσιάσει ήταν αρνητικός, αναφέροντας:

«Στην αρχή είπα «όχι» στο Survivor. Είπα «όχι, δεν είναι για μένα αυτό το πράγμα». Είχα κάνει το World Party, ήταν ψηλά αυτή η εκπομπή στα μάτια του κόσμου, ήταν κάτι πολύ διαφορετικό, οπότε είπα ότι θα πρέπει να συνεχίσω αυτόν τον δρόμο του διαφορετικού. Αυτό ήταν πριν μάθω τι ακριβώς ήταν το συγκεκριμένο Survivor. Αφού μου το εξήγησαν άρχισα να αλλάζω γνώμη. Λέω είναι πιο αθλητικό, μου ταιριάζει.

Μου λείπει πάρα πολύ το World Party σαν εμπειρία γιατί περάσαμε πραγματικά εκπληκτικά. Το μόνο που έχω αποφασίσει μέσα μου είναι ότι ελπίζω σχετικά σύντομα -γιατί ποτέ δεν μπορείς να κάνεις μακροπρόθεσμα πλάνα- να κάνω ξανά ταξιδιωτική εκπομπή».