Σάκης Τανιμανίδης: Γενέθλια στον Άγιο Δομίνικο

Σάκης Τανιμανίδης: Γενέθλια στον Άγιο Δομίνικο

Τα γενέθλιά του την Κυριακή 30 Απριλίου, ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής που φέτος βρίσκετε στον Άγιο Δομίνικο και μαζί με τους παίκτες του Survivor βιώνει την εμπειρία του παιχνιδιού επιβίωσης.

Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα της:

Σήμερα που κλείνω τα 36 μου χρόνια είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ… είμαι χαρούμενος για κάθε εμπειρία που έχω ζήσει μέχρι σήμερα, για κάθε μέρα που έχει περάσει απ’ο πάνω μου, για κάθε ρυτίδα που έχει εμφανιστεί στο πρόσωπο μου, για κάθε μου ατέλεια, για κάθε χαμόγελο που έχω σκάσει και ακόμα περισσότερο για κάθε χαμόγελο που έχω χαρίσει.

Μετά από όλα αυτά νοιώθω γεμάτος, πολλές φορές ακόμα και κουρασμένος … αλλά κάθε φορά ακούω ξανά τη μουσική της ζωής και με ξεσηκώνει να κάνω κι άλλα, να πάω πιο μακριά και να χορέψω στο ρυθμό της! Κάθε μέρα που περνάει είναι για όλους μας ένα μεγάλο δώρο, αρκεί να θέλεις κι εσύ να ακούσεις “τη μουσική”….. 🎶Σας ευχαριστώ όλους για τις θερμές ευχές!

https://www.instagram.com/p/BThRVnPDdDZ/?taken-by=sakiswp