Σάκης Ρουβάς: Η απαίτηση του για την εμφάνιση στη Μύκονο

Σάκης Ρουβάς: Η απαίτηση του για την εμφάνιση στη Μύκονο

Ένα μουσικό υπερθέαμα ετοιμάζεται να παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς στις 27 Ιουλίου στο Rakkan στη Μύκονο. Το ανατρεπτικό live στο Καλό Λιβάδι θα έχει γενικό τίτλο #TheSummerEclipse και πρόκειται να αποτελέσει το πιο hot event του καλοκαιριού. Ο χώρος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα κι έχει διαχωριστεί σε κλίμακες με ανάλογες τιμές.

Ο Σάκης Ρουβάς επισκέφτηκε το μαγαζί για να ρυθμίσει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την εμφάνισή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας freddo και του Στέφανου Κωνσταντινίδη όσοι επιθυμούν να κάτσουν στα πρώτα τραπέζια θα πρέπει να βάλουν λίγο πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Με ελάχιστη κατανάλωση 8.000 ευρώ, το βασικό μενού θα περιλαμβάνει το «Summer Eclipse premium plateau» με 300γρ. χαβιάρι Μπελούγκα, 500 γρ. αχινό και ένα κιλό βασιλικά καβουροπόδαρα, δύο Armand de Brignac Brut Golf Magnum & μία βότκα Stoli Elit Magnum.

Με 1000 ευρώ λιγότερα στη βασική κατανάλωση, τα 8 τραπέζια της Β’ ζώνης περιμετρικά της σκηνής.
5000 ευρώ, δηλαδή 500 ευρώ το άτομο είναι η βασική κατανάλωση για 20 τραπέζια και το μενού εδώ παραμένει το ίδιο που θα απολαύσουν και οι πελάτες των πρώτων τραπεζιών.

Στην τέταρτη έως έβδομη σειρά το πλατό έχει 300 γρ. χαβιάρι Oscierta, 500 γρ. αχινό και 1 κιλό βασιλικά καβουροπόδαρα, μια Moet Chandon Brut Imperial 3L και μία βότκα Stoli Elit Magnum.

Η απαίτηση του Σάκη από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού ήταν η δυνατότητα πρόσβασης όλων όσων επιθυμούν να τον παρακολουθήσουν κάνοντας πιο προσιτές τις τιμές. Για τον λόγο αυτό διατίθενται εισιτήρια από 30 ευρώ σε ειδική ζώνη general standing area με συνολική χωρητικότητα 3.000 ατόμων, ενώ η ζώνη Θ’ αποτελείται από 60 τραπέζια των 10 ατόμων και κατανάλωση 40 ευρώ το άτομο, με ένα μπουκάλι βότκα.