Σάκης Κεχαγιόγλου για την 35χρονη: “Υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ακούω και για…”

Σάκης Κεχαγιόγλου για την 35χρονη: "Υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ακούω και για…"

Καλεσμένος στην εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», βρέθηκε ο Σάκη Κεχαγιόγλου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης που φέρεται να είναι η δράστις της υπόθεσης με το βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα ξέρουμε ως τώρα, παραθέτοντας τη δική του άποψη.

«Πρέπει η ίδια να δώσει τις εξηγήσεις της. Μέχρι τώρα τηρεί μία στάση αποστασιοποίησης και άρνησης. Εγώ θα είμαι δίπλα της. Δεν μου αρέσουν αυτά που κάνουν κάποιοι άλλοι συνάδελφοι που παραιτούνται.

Στην υπόθεση αυτή υπάρχουν ακόμα πράγματα που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ακούω και για εισφορά νέων στοιχείων στη δικογραφία. Εγώ την συμβούλεψα να πει την αλήθεια, γιατί προκύπτει από τη δικογραφία εμπλοκή της στην υπόθεση, κατά κάποιο τρόπο.

Αν το έπραξε να πει γιατί. Αλλά δεν απολογούμαι εγώ, απολογείται εκείνη. Μέχρι σήμερα βρισκόμαστε στο τρίτο 24ωρο που είναι άυπνη και χωρίς φαγητό. Δεν είναι υπερασπιστικό κόλπο. Δεν κερδίζουμε τίποτα. Είναι τόσο ακραίο αυτό που συνέβη… Είναι ένας κανονικός άνθρωπος αυτός που το διέπραξε;

Εναντίον της Έφης ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Εξέφρασα την νομική μου άποψη, καθαρά, χωρίς να πω ότι αδικήθηκε. Ότι η δίωξη δεν έπρεπε να γίνει έτσι. Έπρεπε να διωχθεί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Αυτός που διαπράττει ένα τέτοιο αδίκημα θέλει να καταστρέψει, να κάψει, να σημαδέψει για πάντα. Δεν θέλει να σκοτώσει. Όποιος θέλει να σκοτώσει, παίρνει ένα πιστόλι και σκοτώνει.

Αυτός που διαπράττει αυτό το αδίκημα θέλει να καταστρέψει, να κάψει , να σημαδέψει για πάντα δεν θέλει να σκοτώσει. Όποιος θέλει να σκοτώσει παίρνει ένα πιστόλι» τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.