ΡΥΘΜΟΣ 949: NYXΤΑ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ 949 ΜΕ ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

ΡΥΘΜΟΣ 949: NYXΤΑ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ 949 ΜΕ ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

2ο  ραδιοφωνικό FB live event στην Νύχτα στον Ρυθμό 949
με την Μελίνα Ασλανίδου 

Δεύτερη Νύχτα στον Ρυθμό 949 με Μελίνα Ασλανίδου καλεσμένη της Ράνιας Κωστάκη και μοναδικό Live FB Show που χαρακτηρίστηκε «Γυναικεία Υπόθεση»

Στις 21.30 ακριβώς οι ακροατές του σταθμού συντονιστήκανε στους δέκτες τους και μπήκαν online στην FB σελίδα για να δούνε live τον Μελίνα Ασλανίδου να ερμηνεύει ζωντανά μεγάλες επιτυχίες!

Η Ράνια Κωστάκη έκανε 30 ερωτήσεις στην καλεσμένη της και δεν δίστασε να της ζητήσει να την βοηθήσει να βάψει τα χείλια της μπροστά στην κάμερα!

Η FB σελίδα του σταθμού, χτύπησε κόκκινο ξανά μιας και  το reach είναι ήδη πάνω από 200.000 και οι μοναδικές προβολές πάνω από 50.000, πριν καν κλείσουμε το πρώτο 24ωρο!

Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά γεμάτη με εκπλήξεις, ιδιαίτερα όταν ο CEO της Heaven Music, Σπύρος Σταμούλης εισέβαλε κυριολεκτικά στο studio και απένειμε 2 χρυσούς δίσκους στην Μελίνα Ασλανίδου,  για τις πωλήσεις των άλμπουμ «Μελίνα» και με «Με φωνάζουνε με το μικρό μου» 

Μείνετε συντονισμένοι, κάντε like στην σελίδα του Ρυθμού  και περιμένετε το notification “Ρυθμός 949 fm is now live” για  να μην χάνετε όλα όσα διαδραματίζονται την ΝΥΧΤΑ στον Ρυθμό 949

Στον Ρυθμό 9.49 φυσικά… γιατί όλες οι επιτυχίες παίζουν εδώ..
και online!