Ρούλα Κορομηλά: Το μήνυμα για την παραπλάνηση του Μένιου Φουρθιώτη στο τηλεοπτικό κοινό

Ρούλα Κορομηλά: Το μήνυμα για την παραπλάνηση του Μένιου Φουρθιώτη στο τηλεοπτικό κοινό

Στην έναρξη της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» το Σάββατο 2 Ιουλίου ο Μένιος Φουρθιώτης προανήγγειλε την «επιστροφή» της Ρούλας Κορομηλά στο Epsilon.

Σε πρώτη φάση άφησε να νοηθεί πως η παρουσιάστρια θα εμφανιστεί την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 23:30 στα «Αποκαλυπτικά» που θα προβληθούν εκτάκτως. Απο τα όσα είπε ο παρουσιαστής, στο διαδίκτυο ξεκίνησε να αναπαράγεται η είδηση πως η παρουσιάστρια θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή του, μετά το τέλος της συνεργασίας που είχε με το Epsilon.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αύριο θα καθίσουμε τετ α τετ για να λυθούν όλες σας οι απορίες»! Λίγο αργότερα όμως, ξεκαθάρισε πως η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν θα βρεθεί στον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά πρόκειται να προβληθεί η συνέντευξη που του είχε παραχωρήσει στην αρχή της συνεργασίας τους.

Η Ρούλα Κορομηλά ενημερώθηκε για τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής και θέλησε να δώσει την δική της απάντηση μέσω των προσωπικών της social media.

Η παρουσιαστρια ανάρτησε μια φωτογραφία που την δείχνει με τον Φωκά Ευαγγελινό και στην λεζάντα έγραψε γεμάτη νόημα: «Στιγμές ονειρεμένες με τον αγαπημένο μου Φωκα Ευαγγελινο. Επιδαύρος, σήμερα . Είμαι και θα παραμείνω για πολύ ΕΚΤΟΣ και ΜΑΚΡΙΑ . Την αγάπη μου φίλοι μου»! Έτσι μας άφησε να καταάβουμε πως δεν θα βρεθεί σε κανένα τηλεοπτικό πλατό!

https://www.instagram.com/p/BHXLL2ojlAe/?taken-by=roulakoromila

Μετά από αυτό ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon προβάλει ακόμη το διαφημιστικό που προαναγγέλλει την συνέντευξη της παρουσιάστριας στον Μένιο Φουρθιώτη.

Η Ρούλα Κορομηλά, μέσω του  προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram απάντησε για πρώτη φορά ξεκάθαρα για την «επιστροφή» της, ενώ κάνει λόγω για παραπλάνηση. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια εικόνα, η οποία γράφει: «Μέσω του δικηγόρου μου, Νίκου Αγαπηνού, διευκρινίζω για την ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού ότι η συνέντευξη στην οποία αναφέρονται τα trailer του τηλεοπτικό σταθμού Epsilon, έχει δοθεί σε προγενέστερο χρόνο κατά τη διάρκεια συνεργασίας μου με τον σταθμό και κακώς επιχειρείται να δοθεί η παραπλανητική εντύπωση ότι έχει δοθεί στο παρόν χρονικό σημείο».

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on