Ρούλα Κορομηλά «Ντρεπόμουν να με βλέπουν έτσι»

Ρούλα Κορομηλά «Ντρεπόμουν να με βλέπουν έτσι»

Η παρουσιάστρια με αφορμή την επιστροφή της στη τηλεόραση εμφανίστηκε σήμερα ως καλεσμένη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Μέσα σε όλα μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει παλαιότερα.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για τα όσα βίωσε προκαλώντας συγκίνηση λέγοντας. «Αν δεν ήμουν θετικός άνθρωπος δεν θα μπορούσα και να το ξεπεράσω. Καμιά φορά μας δίνει η ζωή κάποια χτυπήματα και ξαφνικά ανατρέπονται τα πάντα. Βίωσα μια κατάσταση η οποία ήταν δύσκολη, δυσάρεστη, πίστεψα κάποια στιγμή ότι μπορεί να μην επανέλθω, να μην μπορώ να περπατήσω, να μην μπορώ να χαμογελάσω, να μην μπορώ να μοιράζομαι ωραίες στιγμές με τους ανθρώπους γύρω μας… Βίωσα κατάθλιψη, είπα “εδώ τελειώνει όλο αυτό”. Αιωρείται ένα “γιατί”».

Μάλιστα αποκάλυψε πως από εγωισμό επέλεξε να το περάσει μόνη στην αρχή μαζί με την οικογένεια της και δύο φίλους. Συγκεκριμένα είπε: «Είχα απομονωθεί τον πρώτο καιρό, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν πλην της οικογένειάς μου και δύο φίλων. Υπήρχαν φίλοι μου από τη showbiz που έρχονταν στο σπίτι, δεν ήθελα όμως να με βλέπουν. Από τις κορτιζόνες είχα πρηστεί και ήμουν εντελώς αγνώριστη. Ήμουν τεράστια, δεν φαινόταν τίποτα, παρά μόνο η μύτη μου. Δεν μπορούσες να αναγνωρίσεις τα μάτια μου. Ντρεπόμουν να με δουν… Αλλά από την άλλη, λέω “Γιατί να ντρέπομαι για το πρόβλημά μου; Πρέπει να το μοιράζεται κανείς αυτό που βιώνει”».