Ρούλας Κορομηλά: «Δεν έχω δυστυχώς παιδιά, αν και προσπάθησα πολύ»

Ρούλας Κορομηλά: «Δεν έχω δυστυχώς παιδιά, αν και προσπάθησα πολύ»

Ως πρόσωπο της δημοσιότητας, η Ρούλα Κορομηλα έλαβε πολλά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της στο Facebook. Ανάμεσα σε αυτά, υπήρχαν τόσο θετικά, όσο και πολλά αρνητικά. Συγκεκριμένα, μιλάμε για σχολιασμό που έθιγε σε προσωπικά θέματα, όπως αυτό της μητρότητας.

Προς τιμήν της η καταξιωμένη παρουσιάστρια, απάντησε σε πολλά εξ αυτών των σχολίων κάτω από την ανάρτησή της. Ενδεικτικά έγραψε: «Διαπιστώνεις οι απαντήσεις κάποιων εμπεριέχουν μομφές και απαξίωση … Έχουν μπερδέψει την ανθρωπιά με την δημοσιότητα … Έχουν μπερδέψει την ουσία του θέματος σχολιάζοντας άστοχα και άκομψα . Εποχή, να ξανά συστήθουμε. Δυστυχώς!».

Στη συνεχεία απάντησε και πιο προσωπικά σε όσα της ανέφεραν, όπως για παράδειγμα το σχόλιό της για τη μητρότητα. «Δεν έχω δυστυχώς παιδιά αν και προσπάθησα πολύ, αλλά αυτό δεν έχει σημάσια τώρα … Σημασία έχει πως , αγαπητέ φίλε! αγαπώ και λατρεύω τα παιδιά για πολλούς λόγους … Τη χώρα μου την αγαπώ κ στηρίζω κ είμαι υπερήφανη γ αυτή όσο κ αν κάποιοι προσπαθούν να την διασύρουν κ να μεταλλάξουν τα πάντα .. Συνήθως δραπετεύουν οι ένοχοι κ ασυνείδητοι κ στο Λονδίνο κ όπου …δεν ανήκω σ αυτή την κατηγορία κ φαντάζομαι το γνωρίζετε . Αν όχι , σας ενημερώνω …κατανοώ τους φόβους σας αλλά υπάρχουν ειδικοί να σας απαντήσουν για να ηρεμήσετε… μιλάμε για ακραίες συμπεριφορές ως προς τα παιδιά που δεν φταίνε τπτ και το ξέρετε . Πολλοί δεν είναι εδώ για το καλό μας κ το διαπιστώνουμε καθημερινά … Ηρεμείστε, ενημερωθείτε απο τους γιατρούς και αν μπορείτε δείξτε την αγάπη και την συμπόνια σας. Καλό σας βράδυ», σχολίασε με νόημα η Ρούλα Κορομηλά.