Ρουκ Ζουκ: Επεισόδια με celebrities για καλό σκοπό

Ρουκ Ζουκ: Επεισόδια με celebrities για καλό σκοπό

Το Ρουκ Ζουκ, το αγαπημένο καθημερινό τηλεπαιχνίδι που έχει αλλάξει τα μεσημέρια μας από τις αρχές Ιουνίου, έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και τα Σάββατα του Ιουλίου ως Ρουκ Ζουκ Celebrity, με τέσσερα επιπλέον επεισόδια, αγαπημένους celebrities και, το σημαντικότερο, για καλό σκοπό!

Το πρώτο Ρουκ Ζουκ Celebrity θα προβληθεί αυτό το Σάββατο, 8 Ιουλίου, στις 21.00. Οι ηθοποιοί, θα χωριστούν σε ομάδες, η Ζέτα Μακρυπούλια θα δώσει το σύνθημα «Και ο χρόνος αρχίζει από ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» και εμείς θα ζήσουμε απολαυστικές στιγμές.

Συγκεκριμένα, θα παρακολουθήσουμε τις ομάδες «Ένα εξοχικό παρακαλώ» με τους Μάριο ΑθανασίουΜαριάννα ΤουμασάτουΣπύρο ΠούληΆρη Τσάπη και Κώστα Αποστολάκη Vs «Γιε μου που πας» με τους Παντελή ΚαναράκηΤάσο ΓιαννόπουλοΟρφέα ΠαπαδόπουλοΝίκη Λάμη και Σοφία Μανωλάκου. Οι ονομασίες των δύο ομάδων είναι οι τίτλοι από τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουν ορισμένοι από τους ηθοποιούς, αντίστοιχα.

Τα έσοδα από τα επεισόδια του Ρουκ Ζουκ Celebrity θα διατεθούν στο χωριό Βρίσα της Μυτιλήνης, της περιοχής που επλήγη από το σεισμό, για την ανακατασκευή της παιδικής χαράς και του γηπέδου ποδοσφαίρου.