Ρεκόρ πωλήσεων για το βιβλίο της Michelle Obama

Ρεκόρ πωλήσεων για το βιβλίο της Michelle Obama

Best seller έγινε το βιβλίο «Becoming» με την αυτοβιογραφίας της Michelle Obama καθώς ο αριθμός πωλήσεων στις χώρες της Βόρειας Αμερικής την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του «έφευγε» με ρυθμό εννέα αντιτύπων το δευτερόλεπτο κατακτώντας την πρώτη θέση στον κατάλογο των πιο ευπώλητων βιβλίων μέχρι στιγμής το 2018.

Ο εκδοτικός οίκος Penguin, ο οποίος προχώρησε σε έκδοση 1,8 εκατομμυρίων αντιτύπων, έχει ήδη προγραμματίσει την έκδοση άλλων 800.000 αντιτύπων με σκληρό εξώφυλλο.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας του βιβλίου πουλήθηκαν 725.000 αντίτυπα.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Penguin ενημέρωσε ότι 86.000 αντίτυπα είχαν διατεθεί σε όλες τις μορφές, συμπεριλαμβανομένου του audiobook, και είχαν αποσταλεί 350.000 αντίτυπα, με ήδη δύο ανατυπώσεις.

Από την πλευρά της η μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στις ΗΠΑ, Barnes & Noble, ανακοίνωσε ότι το βιβλίο της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ είχε τις περισσότερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του ξεπερνώντας στη σχετική λίστα το βιβλίο Fear του δημοσιογράφου Bob Woodward με τις αποκαλύψεις για την κυβέρνηση Trump και τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο.

Στο Amazon.com, περισσότερες από 200 κριτικές χρηστών έδωσαν στο βιβλίο πέντε αστέρια. Το βιβλίο αυτό είναι, το πιο συναρπαστικό εκδοτικό γεγονός αυτής της χρονιάς. Η αξιοθαύμαστη ιστορία της Michelle που μεγαλώνει στη νότια πλευρά του Σικάγο, μέχρι τη θητεία της ως πρώτη κυρία στον Λευκό Οίκο, προσφέρει όλους, σε αυτές τις μέρες πόλωσης και μίσους, μια νέα εναλλακτική ελπίδα, λένε οι αναγνώστες.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.