Ρεκόρ αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Survivor 2

Ρεκόρ αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Survivor 2

Δίχως όρια η φρενίτιδα με το Survivor, καθώς πριν καν τελειώσει το παιχνίδι επιβίωσης, χιλιάδες τηλεθεατές εμφανίζονται έτοιμοι να δηλώσουν συμμετοχή στον επόμενο κύκλο, με τις εκτιμήσεις να λένε πως οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν τις 10.000!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, άνεργοι, άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα, καλλιτέχνες που είδαν τις μετοχές τους να πέφτουν, αθλητές που χάθηκαν στο προσκήνιο και πολλοί άλλοι. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους, έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες για να κερδίσουν το «εισιτήριο» για τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε πρόσφατα η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, «αν είχαμε 3.000 αιτήσεις πέρυσι για Survivor, φέτος είναι πολύ περισσότερες και είναι πολύ πιο γνωστός κόσμος απ’ ότι πέρυσι. Έπειτα από αυτή την επιτυχία, πολλοί πιστεύουν ότι ξαναχτίζεται η καριέρα τους πάνω σε αυτό».

Παράλληλα, το δημοσίευμα φιλοξενεί και δήλωση του Νίκου Αναδιώτη, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως, μέχρι στιγμής δεν του έχει γίνει πρόταση για να πάρει μέρος στον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού, διαψεύδοντας διαδικτυακό άρθρο που κυκλοφόρησε προ ημερών.