Ρένια Λουιζίδου: Όλα όσα αποκάλυψε για “Το σόι σου” λίγο πριν το οριστικό τέλος της σειράς

Ρένια Λουιζίδου: Όλα όσα αποκάλυψε για "Το σόι σου" λίγο πριν το οριστικό τέλος της σειράς

Λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η σειρά “Το Σόι σου” ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει οριστικά τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, μετά από πέντε σεζόν, το Σόι ρίχνει αυλαία και η Ρένια Λουιζίδου μιλάει για αυτή της συνεργασία στο περιοδικό, Τηλεθεατής.

Ζήσατε πέντε ευτυχισμένα χρόνια με το «Σόι σου»;

Ήταν πέντε υπέροχα χρόνια. Με πολλή δουλειά και κούραση. Ευτυχισμένα χρόνια γιατί δεν είναι εύκολο να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή για πέντε χρόνια! Ακόμη και στις επαναλήψεις η σειρά πάει περίφημα.

Και ως «Σόι» μια πενταετής κα­θημερινότητα;

Βλέπαμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, παρά τις κανονικές μας οικογένειες,-Τα κανονικά μας σόγια. Γελάσαμε πολύ, κουραστήκαμε πολύ, δεθήκαμε πολύ μεταξύ μας. Ηθοποιοί και τεχνικό προσωπικό.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια, βιώσατε πολλά γεγονότα;

Και δημιουργήσαμε μια δυνατή σχέση μεταξύ μας. Παιδιά γεννήθηκαν, χωρίσαμε, παντρευτήκαμε, χάσαμε ανθρώπους. Βιώσαμε από capital cotrols μέχρι τις άδειες των καναλιών. Δυσκολευόμαστε να αποχωριστούμε αυτή τη συνθήκη. Μου φαίνεται περίεργο να μην πηγαίνω από Σεπτέμβρη να βλέπω τη Μίρκα, τον Μελέτη, τη Βάσω, τον Γιώργο και πάει λέγοντας. Και φυσικά και όλους τους συντελεστές. Η Ολυμπία στο πλατό ξέρει καλύτερα τι πειράζει το στομάχι μου, που έχω πρόβλημα, από τη μαμά μου.