Ρένια Λουιζίδου: Ο γιος μου στο Δημοτικό δεν έλεγε ποια είναι η μάνα του

Ρένια Λουιζίδου: Ο γιος μου στο Δημοτικό δεν έλεγε ποια είναι η μάνα του

Η Ρένια Λουζίδου πρωταγωνιστεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην τηλεοπτική σειρά, «Το Σόι Σου». Η ηθοποιός περνάει την καθημερινότητας στα γυρίσματα της σειράς, αλλά και στο πλευρό του 17χρονου γιου της, Βίκτορα. Η Ρένια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, You, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, στο γεγονός, πως ο γιος της όταν πήγαινε στο Δημοτικό, έκρυβε από τους συμμαθητές του ότι η μητέρα του είναι ηθοποιός.

«Έχει δεχτεί θαυμασμό και ζήλια, έχει ακούσει διάφορα για τους ηθοποιούς, αλλά με έναν τρόπο φανερά μικρόψυχος που ούτε ο ίδιος δεν μάσησε. Και στο Δημοτικό δεν έλεγε ποια είναι η μάνα του για μη δημιουργήσει θέμα. Κάποια στιγμή με έβλεπαν και διαπίστωναν ότι η μαμά του είναι ηθοποιός» ανέφερε η ηθοποιός, και δήλωσε πως πήγαινε στο σχολείο του για να παραλάβει τους βαθμούς: «Δεν κρύβομαι. Δεν θα δω την δασκάλα του παιδιού μου στο Δημοτικό; Καλά στο Λύκειο ποιο παιδί αφήνει την μάνα του να πλησιάσει; Όταν πήγε στο Γυμνάσιο όμως δεν ήθελε να πάω από την αρχή, μου είπε “μην έρθεις την πρώτη μέρα, δεν τα ξέρω ακόμα τα παιδιά”. Λογικό είναι, ήθελε να διαμορφώσει εκείνος περιβάλλον, όχι να έχει ένα φορεμένο περιβάλλον που θα είχε να κάνει με μένα».

Παράλληλα, η Ρένια, δεν δίστασε να αναφερθεί, πως ο γιος της δεν έχει δει την τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστούσε, «Το Καφέ της Χαράς», που προβάλλεται μέχρι και σήμερα. «Ήταν τριών χρονών όταν παιζόταν το “Καφέ της Χαράς”, νομίζω δεν το έχει δει ούτε στις επαναλήψεις. Η μόνη σειρά που έκανα και μου έλεγε «μαμά, θέλω να την παρακολουθήσω”, γιατί τον πέτυχε στη σωστή ηλικία, ήταν η “Παιδική Χαρά”. Αλλά ψόφαγε για τον Κώστα Κόκλα και για τα πιτσιρίκια, όχι για μένα» ανέφερε, η ίδια.

Τέλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου, δήλωσε πως ο Βίκτορας βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε επαγγελματικό της βήμα. «Είναι πολύ γλυκός και τρυφερός μαζί μου στα επαγγελματικά. Έρχεται πάντα στις πρεμιέρες, μου λέει τη γνώμη του, είναι πολύ υποστηρικτικός και πολύ καλός μαζί μου εκείνες τις μέρες. Αλλά γεννήθηκε και βρήκε μια κατάσταση δεδομένη, ότι αυτό είναι το επάγγελμα της μαμάς, έχει αυτές τις ιδιαιτερότητες και αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεν είναι κάτι που συνέβη όσο αυτός μεγάλωνε για να του φανεί παράξενο. Εκτιμάει αυτό που κάνω, αλλά δεν το θαυμάζει με κανέναν μακρινό τρόπο, είναι το παιδί μου, με βλέπει με τη νυχτικιά και την παντόφλα, τι να μασήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.