Πώς θα συνεχίσει η Disney μετά τον θάνατο του Chadwick Boseman;

Πώς θα συνεχίσει η Disney μετά τον θάνατο του Chadwick Boseman;

Ο θάνατος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν μάς έπιασε όλους εξ απροόπτου, αυτό είναι πραγματικότητα. Ωστόσο υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας η απορία για το πώς θα συνεχίσει η Disney το franchise του ”Black Panther”, μιας και ήταν μία από τις μεγαλύτερες box office επιτυχίες του 2018 αλλά και γενικότερα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Παρόλο που η εταιρεία παραγωγής δεν έχει δημοσιεύσει επίσημη ανακοίνωση, πηγές αναφέρουν πως, προς το παρόν, δεν υπάρχουν σκέψεις για το σίκουελ. ”Η εταιρεία θρηνεί, και αυτό τον καιρό θέλει να τιμήσει τον Μπόουζμαν, και δεν σκέφτεται την παραγωγή του σίκουελ του ‘Black Panther”’ λέει η πηγή στο Hollywood Reporter.

Πριν τον θάνατο του Μπόουζμαν, η συνέχεια του ”Black Panther” θα ξεκινούσε την παραγωγή τον Μάρτιο του 2021 και, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο ηθοποιός σχεδίαζε να ξεκινήσει προπόνηση ακόμα και όσο πάλευε με τον καρκίνο. Η μάχη του με τη νόσο ξεκίνηση το 2016 παρόλο που γνωστή στο κοινό έγινε μετά τον θάνατό του. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ryan Coogler, αλλά και ο Spike Lee με τον οποίο συνεργάστηκε για το ”Da 5 Bloods” δεν γνώριζαν τίποτα.

Θεωρητικά, αφού ο Μπόουζμαν δεν είχε ξεκινήσει γυρίσματα για το σίκουελ του ”Panther”, όλα τα σχέδια είναι στον αέρα. Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν σχεδιάζουν κάτι σαν ”κλείσιμο” της ιστορίας του με κάποιο τρόπο, αλλά μπορούμε, κατά την άποψη μας, να λέμε πως κάθε προγραμματισμένη συνέχεια του franchise βρίσκεται επ’ αόριστον στον πάγο.

Η ταινία, δεν έφερε απλά $1.347 δισεκατομμύρια σε εισπράξεις – έναντι των $200 εκατομμυρίων του budget – αλλά αποτέλεσε και την πρώτη και, μέχρι στιγμής, μοναδική που απεικόνιζε έναν μαύρο υπερήρωα. Με την κυκλοφορία του, χιλιάδες μαύροι φαν του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel έσπευσαν να εκφράσουν τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό τους μιας και τα μαύρα παιδιά απέκτησαν επιτέλους έναν υπερήρωα – πρότυπο.

Πηγή: Must