Πότε θα ‘ρθεις: Νέο music video από την Κατερίνα Κυρμιζή

Πότε θα 'ρθεις: Νέο music video από την Κατερίνα Κυρμιζή

Κατερίνα Κυρμιζή παρουσιάζει άλλο ένα music video από το EP «Κάκτοι ΙΙ» που κυκλοφόρησε τέλη Ιουνίου, γεμάτο «φως και χρώμα» όπως λένε και οι στίχοι του τραγουδιού «Πότε Θα ‘ρθεις».

Με μελωδικό και στιχουργικό ένστικτο που δεν υποπίπτει πότε στην μοδάτη ελαφρότητα η Κατερίνα Κυρμιζή με το «Πότε θα ‘ρθεις», παρουσιάζει ένα από τα ωραιότερα ποπ τραγούδια της χρόνιας.

Οι reggae κιθάρες του Νίκου Γρηγοριάδη δίνουν καλοκαιρινή φρεσκάδα, τα πλήκτρα της Κυρμιζή, ανεμελιά δεκαετίας ογδόντα, το χαρακτηριστικό μπάσο του Γιάννη Γρηγορίου και τα τύμπανα του Δημήτρη Αντωνιάδη σε καλούν σε χορό, αιώνια Σειρήνα η Κατερίνα φέρνει για άλλη μια φορά λιακάδα με τα αιθέρια φωνητικά της, ο δε μηχανικός ήχου Ηλίας Λάκκας, δίνει το τελικό φινίρισμα στην μουσική παραγωγή της τριάδας  (Γρηγοριάδη, Κυρμιζή, Λάκκα) που απέχει παρασάγγας από τον υπόλοιπό εσμό της ελληνικής παραγωγής.

Το videoclip «Πότε θα ‘ρθεις» σε σκηνοθεσία και σενάριο  Κυρμιζή – Γρηγοριάδη, δείχνει ένα κορίτσι που μισεί τον έρωτα γιατί αγαπάει περισσότερο απ’ όσο αγαπιέται. Η απουσία του αγαπημένου γίνεται μια πλήρης απασχόληση. Στο ομοίωμά του η Κυρμιζή που επιμελήθηκε σκηνικά ,styling και μοντάζ, κάνει… «βουντού», προσπαθεί να το γοητεύσει, να το διασκεδάσει, το μαλώνει, αναζητεί στο πλαστικό του χεράκι ένα χάδι, μιαν ελάχιστη τρυφερότητα.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.