Πόπη Τσαπανίδου «Εμένα με χαλάει σαν άνθρωπο…»

Πόπη Τσαπανίδου «Εμένα με χαλάει σαν άνθρωπο…»

Η διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου για γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών έχει γίνει θέμα συζήτησης στις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στο διαδίκτυο με τους χρήστες των social media να «τρολλάρουν» τη Λαίδη με τον δικό τους καυστικό τρόπο.

Το πρωί της Παρασκευής η Πόπη Τσαπανίδου σχολίασε το σποτ με χιουμοριστική διάθεση.

«Από πού να ξεκινήσει κανείς… Αυτό εμένα με χαλάει σαν άνθρωπο, το να ακούω να λέμε όλοι τα ίδια. Πώς θα ξανακούσεις αυτό το πραγματικά ωραίο τραγούδι, “Ποια θυσία”, δηλαδή εγώ θα ακούω πάντα “μια πετσούλα αρνί για εμένα”… Πάει το τραγούδι!» είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια ανέφερε στο ίδιο ύφος: «Μου κατέστρεψε το όνειρο. Κι όταν υπάρξει τρίτο πρόσωπο -χτύπα ξύλο- πως θα ταυτιστώ εγώ; Εγώ θέλω να δώσω μία από τις δωρεάν συμβουλές που κυκλοφόρησαν στους δημιουργούς για να μην στίβουν συνέχεια το κεφάλι τι ιδέα να κατεβάσουν… “Η νονά πονάει πάντα όταν πληρώνει, να το θυμάσαι μικρή μου καρδιά” (Η παρουσιάστρια άλλαξε τους στίχους της μεγάλης επιτυχίας της Νατάσας Μποφίλιου «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει») είναι ό,τι ωραιότερο έχω δει σαν αντίδραση στο ίντερνετ μετά από αυτή τη διαφήμιση».