Πόπη Τσαπανίδου: «Ήταν το χειρότερό μου να βγαίνω αλλιώς από ό,τι είμαι»

Πόπη Τσαπανίδου: «Ήταν το χειρότερό μου να βγαίνω αλλιώς από ό,τι είμαι»

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, παραχώρησε συνέντευξη η Πόπη Τσαπανίδου.

Η δημοσιογράφος που βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, μεταξύ άλλων μίλησε για την δουλειά της και την τηλεόραση, δηλώνοντας:

«Τα τελευταία τρία-τέσσερα χρόνια σκεφτόμουν να σταματήσω να κάνω τηλεόραση. Η τελευταία μου συνεργασία ήταν στη διεύθυνση του One. Στήσαμε κάτι από την αρχή και το αποτέλεσμα που βγήκε έχει διαφορά από τα υπόλοιπα κανάλια όσον αφορά την αισθητική. Αφού το κάναμε, αποχώρησα. Δεν με ενδιαφέρει να μείνω στην τηλεόραση και να κάνω κάτι που δεν θα μπορεί να γίνει όπως θέλω (…)

Γνωρίζω πως τα μέσα έχουν λιγοστέψει, όπως και τα χρήματα, αλλά εγώ τέτοιου είδους τηλεόραση δεν επιθυμώ να κάνω. Γι’ αυτό και αποφάσισα να σταματήσω.

Και για να είμαι ξεκάθαρη, την τηλεόραση την έβλεπα πάντα ως δουλειά. Το κομμάτι της προβολής πάντα με καταπίεζε. Ήταν το χειρότερό μου να βάφομαι, να χτενίζομαι και να βγαίνω αλλιώς από ό,τι είμαι, διότι κανονικά είμαι αυτό που βλέπεις τώρα.

Ακόμα και αυτή η διαδικασία της επιμέλειας της εικόνας μου έπεφτε πολύ βαριά. Αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κόσμο και θεωρώ πως πρέπει να είμαστε απλοί, προσιτοί και αληθινοί απέναντι στους τηλεθεατές, ακόμα και με την εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω».

«Δεν είπα ποτέ πως θα εγκαταλείψω για πάντα την τηλεόραση. Είπα όμως πως δεν θέλω να επαναλάβω όσα έκανα μέχρι σήμερα στη δημοσιογραφία (…) Αν στο μέλλον υπάρξει κάτι που θα μπορεί να καλύψει τις δικές μου ανάγκες στην τηλεόραση, δεν είμαι αρνητική να το κάνω. Έχω ως αρχή στη ζωή μου ότι “Ποτέ μη λες ποτέ”».