ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 2 σε Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 2 σε Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 2  σε Α΄ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ – Σάββατο 11.11.17

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 21:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Ενώ ο Άστριντ, ο Μύξαρχος και η υπόλοιπη συμμορία προκαλούν ο ένας τον άλλον σε αγώνες δράκων, που έχει γίνει το νέο αγαπημένο άθλημα του νησιού, το πλέον αχώριστο δίδυμο ανακαλύπτει νέους κόσμους και αχαρτογράφητους τόπους. Μέχρι τη στιγμή που μία από τις περιπέτειές τους θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη μιας μυστικής σπηλιάς πάγου, που στεγάζει εκατοντάδες νέους άγριους ​​δράκους και τον μυστηριώδη Καβαλάρη των Δράκων. Έτσι οι δύο φίλοι θα βρεθούν στο κέντρο μιας μάχης για την προστασία της ειρήνης. Τώρα, ο Ψάρης και ο Φαφούτης πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να αγωνιστούν για τα πιστεύω τους και παράλληλα πρέπει να αναγνωρίσουν το γεγονός ότι μόνο μαζί, έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν το μέλλον τόσο των ανθρώπων όσο και των δράκων.

  • Η ταινία κέρδισε «Χρυσή Σφαίρα» στην κατηγορία «Καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων» ενώ ήταν υποψήφια για Όσκαρ και βραβείο BAFTA.
  • Τις φωνές τους στους ήρωες «δανείζουν» : η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ, Κέιτ Μπλάνσετ, ο Τζέραρντ Μπάτλερ, η βραβευμένη με «Χρυσή Σφαίρα», Αμέρικα Φερέρα, ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Ντζίμον Χούνσου.
  • Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντιν Ντιμπλουά