Πωλείται η θρυλική βίλα του Χίου Χεφνερ

Πωλείται η θρυλική βίλα του Χίου Χεφνερ

Ένα από τα διασημότερα σπίτια στον κόσμο πωλείται. Πρόκειται βέβαια για το… ανάκτορο του Χίου Χέφνερ στο Λος Αντζελες, ή αλλιώς έπαυλη του Playboy όπως είναι γνωστή, η οποία πωλείται για 200 εκατομμύρια δολάρια.

Η έπαυλη των 1.858 τετραγωνικών μέτρων έχει 29 δωμάτια. Δεν είναι γνωστή όμως στον κόσμο για το γήπεδο τένις που διαθέτει ή την πισίνα και τον ζωολογικό κήπο της, αλλά για τα απίστευτα πάρτι που διοργάνωνε εκεί ο Χέφνερ.

Ο ίδιος ζει ακόμη εκεί, στην έπαυλη που χτίστηκε το 1927 και την αγόρασε το Playboy το 1971 για 1,1 εκατομμύριο δολάρια, καθιστώντας την τότε το πιο ακριβοπληρωμένο σπίτι στο Λος Αντζελες.

Ο αγοραστής, φαίνεται όμως πως μαζί με την έπαυλη, θα πάρει «δώρο» και τον Χέφνερ, καθώς έχει επιτραπεί στον 89χρονο να ζει στο διάσημο σπίτι μέχρι το θάνατό του. Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο δωμάτιο του Χέφνερ δεν θα έχει καν πρόσβαση ο επόμενος ιδιοκτήτης της κατοικίας. Σύμφωνα με του μεσίτες του Hollywood η αντικειμενική αξία του σπιτιού φτάνει τα 60 εκατομμύρια δολάρια. Όσον αφορά τις ανέσεις που διαθέτει η έπαυλη, ο επόμενος αγοραστής θα έχει στη διάθεσή του 22 δωμάτια, ένα κελάρι κρασιών, ιδιωτική αίθουσα προβολής ταινιών και αρκετά γήπεδα τένις.