Πωλείται η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα

Πωλείται η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα

Το πολυτελές σπίτι της πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου πωλείται για 450.000 ευρώ αλλά δεν «βρίσκει» αγοραστές.

Πωλείται η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου, στην Δασιά της Κέρκυρας, για 450.000 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Είναι το σπίτι που η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Λαφαζάνη, περνούσε τα καλοκαίρια της.

Το πολυτελές σπίτι της πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου, χτίστηκε το 1985 και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τρία λουτρά, δύο κουζίνες, δύο σαλονοτραπεζαρίες, καθώς και ξεχωριστό γραφείο, μίνι γυμναστήριο και δωμάτιο υπηρεσίας με δικό του μπάνιο.

Το σπίτι διατίθεται προς πώληση εδώ και τρία χρόνια, ωστόσο λίγοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να το αγοράσουν. Για τον λόγο αυτό, οι νόμιμοι κληρονόμοι του σπιτιού, έχουν κατεβάσει την τιμή στα 450.000 ευρώ από τα 680.000 ευρώ που ζητούσαν το 2013.

Η βίλα με 450 τ.μ. βασικού οικήματος και 5.700 τ.μ. οικόπεδο διαθέτει μοναδική θέα στη θάλασσα.

Η Ρένα Βλαχοπούλου, έφυγε από τη ζωή το 2004 και άφησε με διαθήκη το σπίτι στον σύζυγό της Γιώργο Λαφαζάνη. Όταν έφυγε και εκείνος από τη ζωή, το 2010, η κατοικία πέρασε στους νόμιμους κληρονόμους του.