«Πυροβολεί» ξανά την Μποφίλιου ο Τατσόπουλος

«Πυροβολεί» ξανά την Μποφίλιου ο Τατσόπουλος

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με την Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, σχολιάζοντας την απάντηση τις τραγουδίστριας στις επιθέσεις που δέχθηκε για τα λεγόμενά της σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την συνέντευξη της Νατάσσας στην Εφημερίδα Των Συντακτών και, συγκεκριμένα, το σημείο που αναφέρει πως η Ε.Ε. είναι δικτατορία και ότι η ίδια είναι τροτσκίστρια που ψηφίζει ΚΚΕ και ψάχνει ηγέτη να βγει στο βουνό. Μεταξύ εκείνων που άσκησαν δριμεία κριτική ήταν και ο Τατσόπουλος, ο οποίος, μάλιστα, την χαρακτήρισε «χαζοβιόλα», ενώ, απαντώντας στα «πυρά», η Νατάσσα έκανε λόγο για «λάσπη» και «σεξισμό».

«Διάβασα προ ολίγου και την απάντηση της Μποφίλιου στα σχόλιά μας. Ψάχνω να βρω κι εγώ μια έκθεσή μου για να της ανταπαντήσω, από την τρίτη δημοτικού, γύρω από τα αγαθά της αποταμίευσης, αλλά γαμώτη δεν την βρίσκω. Δεν ξέρω, βρε παιδιά. Σε καλό να μας βγει αυτός ο πολιτικός παλιμπαιδισμός, ο Τρότσκι αγκαλιά με τον Στάλιν, το αντάρτικο στο Βουνό με τον Ηγέτη, η δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, μόλις σφίγγουν οι κώλοι, να πετάμε και μια Ευρώπη των Εθνών για ξεκάρφωμα, έρωτα, επανάσταση και “στάσου, μύγδαλα”. Ειλικρινά, εύχομαι εκ βαθέων, σε καλό να μας βγει. Μονάχα μην αποφασίσει ποτέ κανείς να ασχοληθεί σοβαρά μαζί μας. Με τέτοιο μαζικό κρετινισμό. Μια χαψιά θα μας κάνει. Βενσερέμος και Κάτω τα Φαρμάκια», ήταν το νέο σχόλιο του συγγραφέα και πρώην βουλευτή.