Πρώτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην late prime time τη φετινή σεζόν

Πρώτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην late prime time τη φετινή σεζόν

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΣΤΗΝ LATE PRIME TIME
ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 18-54
ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ 

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η φετινή σεζόν για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που είχε πολύ δυνατές στιγμές τόσο στον τηλεοπτικό αέρα όσο και στον πίνακα τηλεθέασης.

Με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 αλλά και σε όλα τα επιμέρους κοινά, ήταν ο αδιαμφισβήτητος νικητής της late prime time, τις μέρες προβολής του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για το διάστημα 09.10.2019 – 02.07.2020, το «The 2night show» ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, στην ώρα προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 24,8%. Η εκπομπή προηγήθηκε του ανταγωνισμού κατά 8,4 μονάδες, ενώ η δυναμική της στο γυναικείο κοινό ήταν, επίσης, εντυπωσιακή με τις γυναίκες 18-54 να καταγράφουν συνολικό μερίδιο 29,3%. Υψηλές ήταν οι επιδόσεις της και στο ανδρικό κοινό με τους άνδρες 18-54 να σημειώνουν μέσο όρο 19,9%.

Με αυθορμητισμό, χιούμορ και χαλαρή διάθεση, ο Γρηγόρης φιλοξένησε τα πρόσωπα που ήταν στην επικαιρότητα,  άκουσε τις ιστορίες τους,  συζήτησε μαζί τους, έπαιξε, γέλασε και έγινε ένα με τους τηλεθεατές της late prime time.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.