Πρώην σύζυγος της Naya Rivera: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είναι η ζωή τώρα…”

Πρώην σύζυγος της Naya Rivera: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είναι η ζωή τώρα…”

Η είδηση του ξαφνικού και θανάτου της Naya Rivera σόκαρε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η 33χρονη πρωταγωνίστρια του Glee έφυγε από τη ζωή στην λίμνη Πίρου της Καλιφόρνια και σύμφωνα με τα στοιχεία που βγήκαν στη δημοσιότητα, πνίγηκε στην προσπάθειά της να σώσει τον 4χρονο γιο της.

Συγκλονισμένος είναι ο πρώην σύζυγός της, αλλά και πατέρας του γιου της, Dorsey Ryan. Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της Naya Rivera, ο ίδιος έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και περιέγραψε πόσο του λείπει η πρώην γυναίκα του.

Αυτό είναι τόσο άδικο … δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να εκφράσουν το κενό που άφησες στις καρδιές όλων. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είναι η ζωή τώρα. Δεν ξέρω αν θα το πιστέψω ποτέ. Ήσουν ακριβώς εδώ … Κολυμπούσαμε μαζί με τον Josey την προηγούμενη μέρα. Η ζωή απλά δεν είναι δίκαιη. Δεν ξέρω τι να πω … Είμαι ευγνώμων για τον καιρό που ήμασταν μαζί και το ταξίδι που μας ένωσε και μας έδωσε το πιο γλυκό και ευγενικό μικρό αγόρι που θα μπορούσαμε ποτέ να ελπίζουμε.

Θυμάμαι μερικές φορές που με πείραζες: «Ryan μπορείς να σταματήσεις να κουβεντιάζεις!» Χαχα. Χαίρομαι που δεν σε άκουσα γιατί έχω εκατοντάδες και πιθανώς χιλιάδες στιγμιότυπα και βίντεο που θα έχει ο Josey για πάντα και θα ξέρει ότι η μαμά του τον αγαπούσε περισσότερο από τη ζωή, και πόσο καλά περνούσαμε μαζί καθώς μεγάλωνε.

Η ζωή έχει να κάνει με καλές και κακές στιγμές, αλλά με τον Josey το κακό είναι μικρότερο, γιατί ένα μέρος από εσένα θα είναι πάντα μαζί μας. Δεν θα ξεχάσει ποτέ από πού προήλθε. Μας λείπεις. Θα σε αγαπάμε πάντα. Σ ‘αγαπώ Meep”, έγραψε ο Dorsey Ryan στη λεζάντα της σπαρακτικής του ανάρτησης.