Πρώην σωματοφύλακας της Kris Jenner την κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

Πρώην σωματοφύλακας της Kris Jenner την κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

Η Kris Jenner και η Kourtney Kardashian αρνούνται ισχυρισμούς περί σεξουαλικής παρενόχλησης έπειτα από μία νέα αγωγή που κατατέθηκε από έναν πρώην σωματοφύλακα που εργάστηκε για την οικογένεια το 2017.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, η 64χρονη manager και μητέρα των Kardashian, κατηγορείται για μοτίβο ανεπιθύμητων σεξουαλικών προσεγγίσεων και για ενοχλητική ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ο McWilliams που υπέβαλε την αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση, κατηγορεί επίσης και την 41χρονη κόρη της Kourtney, για εχθρικό εργασιακό περιβάλλον, φυλετικές διακρίσεις και διακρίσεις λόγω φύλου.

Ο δικηγόρος της Kris Jenner, Μάρτι Σίνγκερ, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε μια δήλωση στο DailyMail.com:

«Οι Kris Jenner και Kourtney Kardashian αρνούνται έντονα τους εντελώς ψευδείς ισχυρισμούς του πρώην φρουρού ασφαλείας McWilliams. Οι παράλογοι ισχυρισμοί του είναι σαφώς κατασκευασμένοι και έρχονται σε αντίθεση με τα εύκολα επιβεβαιωμένα γεγονότα. Η Κρις δεν ενήργησε ποτέ ανάρμοστα προς αυτόν.

Η εταιρεία ασφαλείας σταμάτησε να αναθέτει στον McWilliams να εργάζεται εκεί αφού ο φρουρός επανειλημμένα πιάστηκε να κοιμάται στο αυτοκίνητό του κατά της διάρκεια της εργασίας. Αξιοσημείωτα, ο McWilliams δεν υπέβαλε ποτέ καταγγελίες στον εργοδότη του για την Κρις έως ότου επινοήσει αυτόν τον γελοίο ισχυρισμό ένα χρόνο αργότερα.

Αν και η Kourtney κατονομάζεται στην αγωγή, δεν κατηγορείται ότι έκανε κάτι ακατάλληλο, ούτε έχει κάνει. Όταν η Kris και η Kourtney νικήσουν αυτήν την επιπόλαια αγωγή, σκοπεύουν να μηνύσουν αμέσως τον McWilliams και τους δικηγόρους του για κακόβουλη δίωξη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο McWilliams εργάστηκε για την οικογένεια το 2017 και ισχυρίστηκε ότι η Kris Jenner «ξεκίνησε ένα μοτίβο συμπεριφοράς που περιλαμβάνει μη συναινετική φυσική επαφή με τον ενάγοντα ακατάλληλης και σεξουαλικής φύσης».

Ο McWilliams ισχυρίστηκε επίσης ότι η Kris Jenner «επανειλημμένα και συχνά το προκαλούσε το σώμα της να έρχεται σε στενή σωματική επαφή» με το σώμα του. Ο ισχυρισμός περιλαμβάνει τα εξής: Κάνοντας μασάζ στον λαιμό, τους ώμους, τα χέρια και την πλάτη χωρίς συγκατάθεση, αναγκάζοντας το χέρι της να ακουμπά στον μηρό και τη βουβωνική χώρα, κάνοντας τη λεκάνη της να τρίβεται στη δική του χωρίς συγκατάθεση ή έγκριση.

Η φυλετική διάκριση περιελάμβανε κατηγορίες για διαδεδομένη και σκληρή χλεύη, παρενόχληση, υποτιμητικά σχόλια και ταπεινωτική κακομεταχείριση.

Ο McWilliams φέρεται να επικοινώνησε με το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, αλλά δεν έγιναν περαιτέρω ενέργειες. Ανεστάλη η εργασία του στην Kris Jenner, αλλά εξακολουθούσε να ανατίθεται για την Kourtney.

Ο πρώην φρουρός ασφαλείας φέρεται να απολύθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 και αμέσως μετά υπέβαλε αγωγή. Ισχυρίστηκε ότι μετά την έξοδο του, υπέστη παρενόχληση, εκφοβισμό και κατά ένα τρόπο απειλές για ανάρμοστη συμπεριφορά σε μια προσπάθεια να αποτραπεί ή να εμποδιστεί να προχωρήσει σε οποιαδήποτε μορφή δράσης, από το στρατόπεδο KardashianJenner.

Ο McWilliams είναι ιδρυτικό μέλος και στενός φίλος του R. Kelly καθώς ίδρυσαν το μουσικό συγκρότημα MGM στα τέλη της δεκαετίας του ’80.