Πρώην παίκτης του Voice υποψήφιος για την Eurovision

Πρώην παίκτης του Voice υποψήφιος για την Eurovision

Με επιστολή της η ΕΡΤ προς τις δισκογραφικές εταιρίες, ζήτησε τις προτάσεις τους για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον διαγωνισμό της Eurovision, με ένα ποιοτικό τραγούδι με καθαρό ελληνικό στίχο και οι ιθύνοντες έχουν αρχίζει ήδη να παρουσιάζουν τους υποψηφίους.

Ένας από τους υποψήφιους είναι και ο Τόνυ Βλάχος που συμμετείχε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στο μουσικό talent show του ΣΚΑΙ, The Voice. Ο τραγουδιστής προκρίθηκε στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, όμως αποχώρησε στο πρώτο live του show. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρίας, Spider Music, ο Τόνυ κατέθεσε υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision 2018, που θα πραγματοποιηθεί στην Λισαβόνα.

Η ανακοίνωση της εταιρεία

Η εταιρία μας με χαρά σας ανακοινώνει μια ακόμη συμμετοχή της για τον μουσικό διαγωνισμό Eurovision 2018, με τον Τόνυ Βλάχο. Το υποψήφιο τραγούδι για τον Ελληνικό τελικό επιλογής έχει Ελληνικό στίχο ως βάση με αναφορά στην Ελλάδα και την Μεσόγειο, η μουσική είναι του Αντώνη Καρατζίκη και είναι Mainstream Jazz.

O Τόνυ Βλάχος, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995, με καταγωγή από την Ικαρία και την Ισπανία, είναι πτυχιούχος οικονομικών με εξειδίκευση στο marketing. Από μικρή ηλικία ασχολείται με την μουσική.

Το 2016 έλαβε μέρος στο τηλεοπτικό μουσικό show The Voice, όπου προκρίθηκε στην ομάδα του Κώστα Μαραβέγια. Τέλος πρέπει να σημειωθεί πως μετά την μουσική η μεγαλύτερη του αγάπη είναι η πυγμαχία και ο χορός.