Πρόωρο τέλος για σειρά του ΑΝΤ1 λόγω Survivor

Πρόωρο τέλος για σειρά του ΑΝΤ1 λόγω Survivor

Το Survivor πολλές ημέρες καταλήγει να «παίζει» χωρίς τον παραμικρό ανταγωνισμό στους πίνακες τηλεθέασης. Το reality του ΣΚΑΪ έχει κυριολεκτικά σαρώσει στο πέρασμά του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλουτου και το δημοσίευμα του TV24 κάτι τέτοιο συνέβη και στον ΑΝΤ1, όπου θέμα συζήτησης έχουν γίνει οι διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην prime time ζώνη.

Μετά την αλλαγή στο  «Lucky Room» με τον Γιώργο Λιάγκα, σειρά παίρνει μία σειρά του σταθμού, που φαίνεται να… κόβεται! Ο λόγος για το «Ταμάμ», σε σενάριο του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή, σκηνοθεσία του Πιέρρου Ανδρακάκου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το τέλος της εν λόγω σειράς θα επέλθει πολύ πιο νωρίς… Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 αποφάσισαν η σειρά να ολοκληρωθεί στα 20 επεισόδια αντί για τα 26 που είχαν συμφωνηθεί από την αρχή της σεζόν, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημείωσε σε όποια ζώνη κι αν προβλήθηκε, αλλά και για να «ελευθερώσουν» τη βραδινή ζώνη της Παρασκευής. Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι επιθυμία των ιθυνόντων του καναλιού είναι η σειρά να ολοκληρώσει την προβολή της -το πολύ!- μέχρι τα τέλη Απριλίου, οπότε και ενδέχεται να δούμε κάποια διπλά επεισόδια.

Πηγή: peoplegreece.com