Πρόσωπο έκπληξη στο πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη για τη νέα σεζόν

Πρόσωπο έκπληξη στο πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη για τη νέα σεζόν

Σχετικά με τις φήμες για την συμμετοχή του σε πάνελ μεσημεριανής εκπομπής ανέφερε: «Υπάρχει η πρόταση, όπως και για άλλα τηλεοπτικά πράγματα που συζητάω, για κάποια δική μου εκπομπή, αλλά και για ένα σίριαλ. Από όλα αυτά δεν ξέρω τι θα κάνω». Ο Γάννης Σπαλιάρας, o οποίος προχώρησε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως η πρόταση είναι από το κανάλι Epsilon και την Χριστίνα Λαμπίρη. Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την συμμετοχή του στο πάνελ της εκπομπής και ο ίδιος επεσήμανε: «Θεώρησα πολύ τιμητικό που μου τηλεφώνησε η Χριστίνα Λαμπίρη, μου έδειξε ότι με πιστεύει πάρα πολύ κι αυτό μέτρησε για μένα πάνω από όλα. Έχω έρθει σε συμφωνία, δεν έχω υπογράψει ακόμα».

Ως γνωστόν τη νέα σεζόν, θα δούμε την παρουσιάστρια μετά από χρόνια και πάλι στην μεσημεριανή ζώνη. Η ομάδα της εκπομπής δεν έχει γίνει γνωστή προς το παρόν όμως η προσθήκη του Γιάννη Σπαλιάρα, αναμένεται να έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και γενικότερα στη νέα σεζόν και τα σχέδιά του. «Έχει να κάνει με διατροφή και γυμναστική», είπε σχετικά με το ενδεχόμενο δικής του εκπομπής στην Ρενέ Σαραντινού και το περιοδικό Λοιπόν και συμπλήρωσε: «Έχω κάνει μια κουβέντα να συμμετέχω σε σίριαλ. Είναι καλό να ακούγεται το όνομα σου και να συζητιέται. Είναι πολύ σημαντικό γιατί τώρα δεν παίρνουμε πολλά λεφτά, είτε είναι σίριαλ, είτε συμμετοχή σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, είναι στα όρια της αξιοπρέπειας όλες οι αμοιβές σε όλους τους τομείς και τα επαγγέλματα».