Πρόβα νυφικού για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Πρόβα νυφικού για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται ν’ ανέβει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου.

Ο γάμος της τραγουδίστριας με τον δικηγόρο, όπως έχει γίνει γνωστό θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου κι όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Secret» και η Σάσα Σταμάτη, η μέλλουσα νύφη έχει επιλέξει, για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, μία custom made δημιουργία της σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η Ελεωνόρα έκανε ήδη την πρώτη πρόβα νυφικού έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της, Ισιδώρα Σιδέρη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο, στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια.

Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που διατηρεί στο Χαλάνδρι.

Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει.