Πρωταγωνιστής του Prison Break κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Πρωταγωνιστής του Prison Break κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Το τελευταίο διάστημα προκύπτουν όλο και περισσότερες ομολογίες για σεξουαλικές επιθέσεις στο Hollywood. Το τελευταίο κρούσμα αφορά έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς Prison Break.

Ο T-Bag κατά κόσμον Robert Knepper, που έχει πλούσιο βιογραφικό τόσο κινηματογραφικά όσο και τηλεοπτικά κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της σχεδιάστρια κοστουμιών Susan Bertram, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Gas Food Lodging».

Η σχεδιάστρια ισχυρίζεται ότι η επίθεση έγινε όταν πήγε να αφήσει κάποια ρούχα στο τροχόσπιτο του ηθοποιού. Μάλιστα δημοσιεύτηκε στο «The Hollywood Reporter» και αναφέρει πως ο ηθοποιός σήκωσε τη φούστα της και άρπαξε τον καβάλο της τόσο σκληρά και άγρια που της προκάλεσε αιμορραγία! Ισχυρίζεται ότι στη συνέχεια την έσπρωξε στον τοίχο και άρχισε να της μιλά πρόστυχα, αλλά εκείνη τον απώθησε και έφυγε μακριά του. Η γυναίκα αναφέρει πως ήταν τρομοκρατημένη και πως ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει σε κάποιον για το περιστατικό. Η μόνη που γνώριζε τι είχε συμβεί ήταν η βοηθός της στην οποία το εξομολογήθηκε λίγο μετά. Η Bertram ισχυρίζεται πως πρώτη φορά σκέφτηκε να μιλήσει για όσα της είχαν συμβεί όταν άκουσε τη φράση του Τραμπ «Grab ’em by the p*ssy».

Μετά από την καταγγελία, ο Knepper δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram μια δήλωση με την οποία αρνείται όλες τις κατηγορίες. «Τις τελευταίες εβδομάδες, η σύζυγός μου και εγώ συζητήσαμε για τον πόνο που έχουν βιώσει οι γυναίκες και την ανδρεία που έδειξαν για να βγουν μπροστά. Είμαι σοκαρισμένος που τώρα κατηγορούμαι ψευδώς για βία κατά γυναίκας. Αυτό δεν αντικατοπτρίζει το ποιος είμαι», αναφέρει ο ηθοποιός.