Πρωταγωνιστής από το Γυναίκα χωρίς όνομα: “Δεν είχα να φάω! Για τρεις μήνες έτρωγα δημητριακά”

Πρωταγωνιστής από το Γυναίκα χωρίς όνομα: “Δεν είχα να φάω! Για τρεις μήνες έτρωγα δημητριακά”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Το Πρωινό», παραχώρησε ο Αστέρης Κρικώνης.

Ο ηθοποιός που συμμετέχει στην σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», μεταξύ άλλων περίγραψε το πόσο δύσκολα επιβίωσε τα πρώτα χρόνια που έμεινε στην Αθήνα.

«Δεν μπορούσα να βρω δουλειά ούτε να καθαρίζω σκάλες. Η πιο μεγάλη δυσκολία ήταν ότι δεν είχα να φάω. Φαντάσου ότι για τρεις μήνες έτρωγα δημητριακά πρωί μεσημέρι βράδυ. Η πρώτη δουλειά που έκανα στην Αθήνα ήταν να καθαρίζω τραπεζάκια σε ένα μπαράκι. Έπαιρνα 2 ευρώ την ώρα, τίποτα, αλλά ήταν το φαγητό μου αυτό.

Ο παππούς μου με βοηθούσε κρυφά από όλους, μου έστελνε 100 ευρώ τον μήνα. Ο θείος μου ήταν ο μόνος που με βοήθησε ψυχολογικά. Μου έλεγε: “θα μείνεις εκεί, δεν θα γυρίσεις πίσω με τίποτα”. Δουλεύω εξτραδάκι για να πληρώσω τα κοινόχρηστα. 13 ώρες δουλειά από το απόγευμα μέχρι το πρωί.

Δεν υπήρχε τότε μετρό και έπρεπε να πάω ή με ταξί ή με τα πόδια, από το Γκάζι στο Κουκάκι. Έπαιρνα 23 ευρώ και το ταξί έκανε 10, οπότε ξεκινάω το περπάτημα. Κάπου εκεί στο Θησείο, γονατίζω, δεν μπορώ άλλο και κάνω οτοστόπ. Σταματάει ένα σκουπιδιάρικο και με πήρε το σκουπιδιάρικο», είπε ο Αστέρης Κρικώνης.