Πρωταγωνίστρια των σειρών Rebelde Way και Floricienta ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι!

Πρωταγωνίστρια των σειρών Rebelde Way και Floricienta ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι!

Την γνωρίσαμε μέσα από την αργεντίνικη τηλενουβέλα Rebelde Way, που για δυο χρόνια (το 2006-2007) προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα.

Όμως εκτός από την σειρά Rebelde Way, έχει συμμετάσχει και στις επίσης Αργεντίνικες σειρές Floricienta και Chiquititas.

Η Micaela Vázquez που γνωρίσαμε ως Pilar Dunoff στους Rebelde Way και αργότερα ως Renata στην Floricienta, είναι λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, αφού μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός θέλησε να εκπλήξει ευχάριστα τους ακολούθους της, καθώς τους ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Συγκεκριμένα η Micaela Vázquez ανέβασε στο instagram δυο φωτογραφίες που στην μια ποζάρει με τον σύντροφο της Gerónimo Klein να της κρατάει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, και στην άλλη ποζάρουν μαζί με τον σκύλο της, Poncho.

«Μερικές φορές η ζωή σε εκπλήσσει με μια άλλη ζωή!!! Ακραία ευτυχία», έγραψε στην λεζάντα του post της η 33χρονη ηθοποιός,  Micaela Vázquez.

Να πούμε πως στο τέλος του 2019, η Micaela Vázquez χώρισε από τον τότε σύζυγό της, Federico Larroca και δύο μήνες μετά η ζωή της έδωσε μια νέα ευκαιρία στην αγάπη και συνάντησε τον τρέχοντα σύντροφό της, Gerónimo Klein.

Ο Gerónimo Klein είναι 31 ετών, λάτρης του σέρφινγκ και της φύσης, κάνει εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση που έχει πέντε υποκαταστήματα στη Zona Norte.