ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ & EASY 97,2 = LOVE

ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ & EASY 97,2 = LOVE

Ο Easy 97,2  μαζί με το ΣΟΥ ΚΟΥ του ΑΝΤ1 μοίρασε δώρα, αγκαλιές και φιλιά σε όσους επισκέπτες βρέθηκαν στο Golden Hall το απόγευμα της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου.

Το ραδιοφωνικό στούντιο του Easy 97, 2 γέμισε δώρα για παιδιά, για μεγάλους… για άντρες και γυναίκες, τα οποία τυχαία μοίρασαν οι αγαπημένοι σας  παρουσιαστές Μαρία Μπεκατώρου, Δημήτρης Ουγγαρέζος & Λάμπρος Κωνσταντάρας στους επισκέπτες του Golden Hall, μαζί πάντα με αγκαλιές και φιλιά!

Χριστούγεννα σημαίνει να δίνεις χαρά και αγάπη. Ακόμα περισσότερο, όταν σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις χαρά σε περαστικούς! Η ευτυχία στα πρόσωπα των ακροατών του Easy 97,2 και των επισκεπτών του Golden Hall ήταν μοναδική, όταν βρέθηκαν μπροστά στην έκπληξη των παρουσιαστών που τους έδιναν δώρα.

Ο διευθυντής προγράμματος του Easy 97,2 και του Ρυθμού 949, Αλέξης Καρακατσάνης, μαζί με τις Μαρί Κυριακού και Μαρία Μπεκατώρου στην ενέργεια  «Share The Love Vol. II” στο Golden Hall.

Το χριστουγεννιάτικο ραδιοφωνικό στούντιο του Easy 97,2 μέσα στο Golden Hall

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Easy 97,2 Κωστής Λυμπερόπουλος, Ζωή Κρονάκη και Λάμπρος Κωνσταντάρας μπροστά το στολισμένο στούντιο του Easy 97,2

Η Μαρία Μπεκατώρου φωτογραφίζεται στο στούντιο του Easy 97,2 λίγο πριν αρχίσει η ενέργεια «Share The Love Vol. II”.

Η Μαρί Κυριακού δίνει ευχές σε μικρούς θαυμαστές του «Μαίκ Φασολάκη» με αφορμή και την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Μάικ ο Φασολάκης – Μαγειρεύοντας με την Αργυρώ» σε συνεργασία με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

H Μαρί Κυριακού και η Μαρία Μπεκατώρου δίνουν ευχές μπροστά στο ραδιοφωνικό στούντιο του Easy 97,2 στο Golden Hall.

Η ομάδα marketing του Easy 97,2 , του Ρυθμού 94,9 και της Heaven Music.

Η Μαρία Μπεκατώρου έλαβε και έδωσε απλόχερα αγκαλιές και ευχές σε μικρούς και μεγάλους που πήραν μέρος στην ενέργεια του Easy 97,2 «Share The Love Vol. II” στο Golden Hall.

Σας ευχαριστούμε ΚΑΙ φέτος για την αγάπη που τόσο απλόχερα μας δείξατε!

Easy 97,2 – Golden Christmas