«Προσεχώς Μετανάστης» «The Return» | EMIGRE & Στάθης Παναγιωτόπουλος | Σέρρες & Δράμα

«Προσεχώς Μετανάστης» «The Return» | EMIGRE & Στάθης Παναγιωτόπουλος | Σέρρες & Δράμα

EMIGRE & Στάθης Παναγιωτόπουλος
Προσεχώς Μετανάστης «The Return»

Παρασκευή 22/11 Σέρρες (Volta Bar) | Κυριακή 24/11 Δράμα (Enzo Bar)

Οι EMIGREΌσο Γυρίζει η Γη” και με τις αποσκευές τους γεμάτες εντόνους ρυθμούς, συνεχίζουν τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους με το μουσικό τους project “Studio Sessions”, αλλά αυτή την φορά ξανά σμίγουν με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για να παρουσιάσουν την θεματική παράσταση “Προσεχώς Μετανάστης, The Return”!

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου επισκέπτονται τις Σέρρες και το Volta Stories για μια μοναδική βραδιά και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου θα βρίσκονται από νωρίς το απόγευμα στην Δράμα, στο Enzo Café Bar για να κλείσουν την εβδομάδα με ένα ξέφρενο Live Party!

Προσεχώς Μετανάστης, The Return”, ένα διαδραστικό show με τους EMIGRE και τον αμετανόητο rocker Στάθη Παναγιωτόπουλο, που περιλαμβάνει τις σωστές ισορροπίες ανάμεσα στο τραγούδι και την πρόζα, εντυπωσιάζοντας με τη σκηνική τους παρουσία, αλλά και τα πολλά «αναπάντεχα».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα ξεδιπλώνει το “αιώνιο” ταλέντο του πάνω στη σκηνή, αλλά και μέσα στα πλήθη, σπάζοντας τον «πάγο» που ο ίδιος δημιουργούσε με τα περιβόητα «κρύα» του ανέκδοτα! Ενώ οι EMIGRE αναλαμβάνουν να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα με τα τραγούδια τους, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει ξέφρενες διασκευές σε αγαπημένες μελωδίες του σήμερα αλλά και παλαιοτέρων δεκαετιών!

Το εκρηκτικό show των EMIGRE και του Στάθη Παναγιωτόπουλου Ε Π Ι Σ ΤΡ Ε Φ Ε Ι! και μην το χάσετε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις Σέρρες και το Volta Stories, αλλά και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο Enzo Café Bar στην Δράμα!

Links:

EMIGRE Instagram: https://www.instagram.com/emigre_official
EMIGRE Facebook page: https://www.facebook.com/emigre

Στάθης Παναγιωτόπουλος Instagram: https://www.instagram.com/stathisskylos
Στάθης Παναγιωτόπουλος Facebook page: https://www.facebook.com/skylos.gr

EMIGRE & STAVENTO – Όσο Γυρίζει η Γη: https://youtu.be/u34pRbpXqio (New Single)

Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Panik Records

Plus Promotion | 4 Sfaktirias Str. 54351 Thessaloniki
Tel: ++30 2310.989744 – Fax: ++30 2310.989749 | Email: promo@plusrec.gr