Προς Μουτσινά: «Συγγνώμη που οι γυναίκες με καρκίνο χαλάμε την αισθητική σας»

Προς Μουτσινά: «Συγγνώμη που οι γυναίκες με καρκίνο χαλάμε την αισθητική σας»

Η φετινή τηλεοπτική season θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η χρόνια του Νίκου Μουτσινά καθώς σημειώνει μεγάλη επιτυχία τόσο με την εκπομπή “Για την παρέα” στο Opentv όσο και με την θεατρική παράσταση “Βερβερίτσα” στο θέατρο Βρετάνια.

Στην εκπομπή «Για την παρέα» στο Open, μια από τις ενότητες της είναι “Τα ρούχα” όπου ο Νίκος σχολιάζει το τι φορέθηκε και με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός σε ένα από τα look σχολίαζε με ύφος ειρωνικό και απαξιωτικό την εμφάνιση μιας γυναίκας που δίνει τη μάχη της για τη ζωή απέναντι στον καρκίνο, μιας γυναίκας που έχει κάνει διπλή μαστεκτομή (κάτι που προφανώς ο Νίκος δεν γνώριζε).

Η κοπέλα είδε το απόσπασμα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έδωσε την δίκη της απάντηση η Αγγελική Δαφτσίδου:

Σήμερα στο open tv και στην εκπομπή για την παρέα ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το ‘στυλ’ μου, τη συγγραφέα με το δύσκολο όνομα, το λάθος κολάν, τα χοντρά μπούτια και το μισό μαλλί. Κάνω αυτό το ποστ για να του υποδείξω και αλλά σημεία που του ξέφυγαν.

Πρώτον και κυριότερο είμαι χωρίς το στήθος μου, αφού σαν καρκινοπαθής υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή. Πολύ μεγάλο λάθος που του διέφυγε αυτό. Στην τηλεόραση χωρίς βυζια! Αίσχος! Δεύτερον είμαι πρησμένη(σκέφτομαι το σαν φάλαινα, είναι κάτι που μάλλον θα έλεγε ο ίδιος) από τη συνεχιζόμενη ορμονοθεραπεία που κάνω εδώ και χρόνια.

Τρίτον εκτός από το μαλλί, έπρεπε να εστιάσει και στα αραιά φρύδια, μιας και δεν ξαναβγήκαν μετά τιςχημειοθεραπείες. Και τέλος πάντων πως είναι δυνατόν μια γυναίκα μετά τον καρκίνο του μαστού, με τέτοια χάλια, να κυκλοφορεί στην κοινωνία και να έχει το θράσος να βγαίνει στην τηλεόραση και μιλάει για το βίωμα της που, έγραψε σε βιβλίο, ενώ στην τηλεόραση παίζουν τέτοιες εκπομπές γεμάτες γλαμουρια, ομορφιά, στυλ και πολιτισμό.

Συγνώμη κύριε Μουτσινά που οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού τολμάμε να βγαίνουμε δημόσια και να σας χαλάμε την αισθητική με την ασχήμια μας!