Πρεμιέρα στο Epsilon έκανε η Κατερίνα Καινούριου

Πρεμιέρα στο Epsilon έκανε η Κατερίνα Καινούριου

Πρεμιέρα  στο νέο της «σπίτι» έκανε η Κατερίνα Καινούργιου την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 7 το πρωί στο Epsilon με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ… να στα πω».

Η παρουσιάστρια ήταν αγχωμένη, όμως με ένα τεράστιο χαμόγελο, είπε την πρώτη καλημέρα της εβδομάδας και της season στο τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας:

«Πολύ καλημέρα σας. Πολύ πρωινή καλημέρα σας αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Καλώς ήρθατε στο νέο πρωινό του Epsilon, καλώς σας βρήκα και… φτιάξτε καφέ να τα πούμε λοιπόν. Χαίρομαι πολύ που ανοίγω το καθημερινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Epsilon και θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που τα ξαναλέμε μετά από καιρό. Μου έλειψε αυτή η καθημερινή μας επαφή. Υπό άλλες συνθήκες σήμερα θα ήμουν πιο χαρούμενη, πιο κεφάτη αλλά όπως γνωρίζετε λόγω της ασάφειας του τηλεοπτικού τοπίου έχουμε όλοι μια συγκρατημένοι χαρά και αισιοδοξία. Εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για όλους μας και να συνεχίσουμε να είμαστε εδώ…».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τέλος της περσινής εκπομπής της στον Alpha και σύστησε τους συνεργάτες της στους τηλεθεατές.

Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου βρίσκονται οι: Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Μαρίνος Βυθούλκας, Ειρήνη Γκανιάτσου, Βασίλης Λέμπερος και Ανθή Βούλγαρη.