Πρεμιέρα για το Happy Day

Πρεμιέρα για το Happy Day

Σε μία ιδιαίτερη έναρξη προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρεμιέρα του Happy Day. Τα πρώτα πλάνα έπεσαν σε τυπωμένα χαρτιά που βρίσκονταν στο πλατό, τα οποία είχαν λέξεις όπως “χαρά”, “αισιοδοξία”, “χαμόγελο” και άλλα, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο έναρξης. H παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα.

«Καλημέρα, χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε και πάλι εδώ. Μας λείψατε. Μπορεί να γκρινιάζουμε για το τόσο πρωινό ξύπνημα, όταν περνάει όμως ο καιρός μας λείπει αυτή η ωραία συνήθεια», ανέφερε η Σταματίνα καλημερίζοντας το κοινό και εξηγώντας πόσο χαίρεται την σχέση με τους τηλεθεατές αυτά τα χρόνια.

«Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα σε ορισμένους τηλεοπτικούς σταθμούς», ανέφερε σχετικά με το θολό τηλεοπτικό τοπίο, τονίζοντας πως θα συζητήσουν εκτενώς στην συνέχεια με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Εξίσου σημαντικό όμως ήταν και το αισιόδοξο σχόλιο που έκανε για το θέμα με τους τηλεοπτικούς σταθμούς. «Άσπρο στο μαύρο. Δεν είναι τυχαίο πως θα μας δείτε όλους με άσπρα σήμερα. Επιλέγουμε το άσπρο στο μαύρο, το φως στο σκοτάδι, το λευκό σε όλες τις γκρι αποχρώσεις. Αυτό κάνουμε κάθε χρόνο στο Happy Day, αυτό θα κάνουμε και φέτος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και υποδέχτηκε την ομάδα της στο πλατό.