Πρεμιέρα για την Ρουλα Κορομηλα και το «Bravo Ρούλα»

Πρεμιέρα για την Ρουλα Κορομηλα και το «Bravo Ρούλα»

Εδώ και δύο μήνες έχει γίνει γνωστό πως η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει τηλεοπτικά. Μετά από κάποια χρόνια απουσίας από το τηλεοπτικό γυαλί, βρέθηκε το κανάλι που έπεισε την παρουσιάστρια να κάνει come back! Το «Epsilon» έχει εντάξει στην οικογένεια του, μία από τις πιο σημαντικές παρουσιάστριες.

Η επιστροφή  της πρόκειται να θυμίσει κάτι από τα παλιά, καθώς κάθε Σάββατο θα παρουσιάζει το βραδινό show, «Bravo Ρούλα»!

Στις 20: 45 στους τηλεοπτικές δέκτες είδαμε και πάλι την Ρούλα Κορομηλά. Το show ξεκίνησε με μουσική και εντυπωσιακά χορευτικά, σε συνδυασμό με τα υπέροχα φώτα, που έδιναν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Μετά στην σκηνή εμφανίστηκε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος με πολύ τρυφερά λόγια προλόγισε την Ρούλα Κορομηλά. Μετά εμφανίστηκε η παρουσιάστρια και με ιδιαίτερη χαρά καλησπέρισε το κοινό που βρίσκεται στο πλατό, αλλά και τους τηλεθεατές. Έλαμπε μέσα στο μπλε κουστούμι που φορούσε και το έχει σχεδιάσει το δίδυμο Mi-Ro. Το κοινό δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει δυνατά το όνομα της, η ίδια, ξεκίνησε το show στέλνοντας ένα θετικό μήνυμα.

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς δεν άργησε και ήταν έκπληξη κυρίως για την παρουσιάστρια. Ο Σάκης Ρουβάς μπήκε τρέχοντας από την απέναντι πλευρά του πλατό, προκαλώντας ενθουσιασμό στους πάντες και αφήνοντας την Ρούλα Κορομηλα με το στόμα ανοιχτό.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσε το πλατό και τα σκηνικά, καθώς είναι άκρως εντυπωσιακά. Όπως αποκάλυψαν μέσω του λογαριασμού του show στο Instagram, πρόκειται να δούμε 254 χορευτές, 80 παιδιά χορωδία, 70 μουσικούς, 7 καλεσμένους, 2 stars έκπληξη και φυσικά πάντα στο τιμόνι την Ρούλα Κορομηλα.