Πρεμιέρα για την Ναταλία Γερμανού με την εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο»

Πρεμιέρα για την Ναταλία Γερμανού με την εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο»

Πρεμιέρα για τη Ναταλία Γερμανού και την πρωινή εκπομπή της στο Epsilon. Η παρουσιάστρια επέστρεψε σε μια ζώνη που απέδειξε τα προηγούμενα χρόνια πως της ταιριάζει απόλυτα.

Στις 09:50, δόθηκε το σήμα και μέσα από την συχνότητα του Epsilon που ξεκίνησε να προβάλλεται η ψυχαγωγική εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο». Με ένα χορευτικό τραγούδι η Ναταλία Γερμανού μαζί με το Mike το σκυλάκι της, φανερά ανανεωμένη, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό. Γεμάτη χαρά, αλλά και άγχος όπως ανέφερε, προετοίμασε τους τηλεθεατές για το τι θα βλέπουν στην εκπομπή της.

Αμέσως μετά καλωσόρισε τους νέους της συνεργάτες πίσω από τις κάμερες, ενώ συνέχισε συστήνοντας την ομάδα της που θα βρίσκεται μπροστά. Πρόκειται για την Χριστίνα Πολίτη τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, την Μαρία Ένεζλη, τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Μανίκα. Όλοι παρουσίαζαν τον εαυτό τους μέσα από ένα σύντομο βίντεο.

Η Ναταλία έκανε χιούμορ και για την ηλικία της, όταν παρουσίασε τον Στέλιο Χανταμπάκη, του ζήτησε on air να αποφύγει τις φάρσες τρόμου που έκανε στην Μαρία Μπακοδήμου πέρσι, καθώς η ίδια είναι σε μεγαλύτερη ηλικία και κινδυνεύει από… έμφραγμα.