Πρίγκιπα Harry: «Δεν θα παίξω το παιχνίδι που σκότωσε τη μητέρα μου»

Πρίγκιπα Harry: «Δεν θα παίξω το παιχνίδι που σκότωσε τη μητέρα μου»

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να χαράξουν τη δική τους πορεία, μακριά από το βασιλικό πρωτόκολλο..

Αναζητώντας κανείς για τα αίτια της απόφασης αυτής, δεν μπορεί παρά να ανατρέξει στις φορές που ο Harry έδειξε να δυσφορεί με τις βασιλικές του υποχρεώσεις.

«Βρέθηκα πολύ κοντά σε μια ολοκληρωτική κατάρρευση σε πολλές περιστάσεις, όταν κάθε είδους θρήνος και ψέματα και παρανοήσεις σου έρχονται από κάθε κατεύθυνση» έλεγε σε εξομολόγηση του πριν από δύο χρόνια στην Telegraph ο πρίγκιπας Harry .

Μάλιστα, στο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι με αφορμή το ταξίδι του στην Αφρική με την Meghan Markle, ο πρίγκιπας μοιάζει να κάνει μια προφητική δήλωση, από την όποια δικαιολογείται η ανακοίνωση παραίτησης από τα βασιλικά του καθήκοντα.

«Για μένα και τη γυναίκα μου υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία πονάνε. Ειδικά όταν η πλειοψηφία αυτών δεν είναι αλήθεια. Δεν θα γίνω θύμα εκφοβισμού σε τέτοιου είδους παιχνίδια που σκότωσαν τη μητέρα μου» είχε πει ο πρίγκιπας Harry.