Πρίγκιπας Χάρι: Η ατάκα του για το The Crown που αποκάλυψε βιογράφος της βασιλικής οικογένειας δείχνει πόσο άσχημα νιώθει

Πρίγκιπας Χάρι: Η ατάκα του για το The Crown που αποκάλυψε βιογράφος της βασιλικής οικογένειας δείχνει πόσο άσχημα νιώθει

Το χαμόγελο του Πρίγκιπα Χάρι καθώς έβγαινε από το ιδιωτικό τζετ που προσγειωνόταν στον Καναδά το βράδυ της Δευτέρας, έδειχνε λιγότερα απ΄αυτά που συμβαίνουν μέσα του. Αυτό το χαμόγελο δε μπορεί να περιγράψει την ανακούφιση του που πέτυχε αυτή την απαγκίστρωση από τα καθήκοντα του και τη βασιλική οικογένεια. Το πρόβλημα δεν είναι με τα πρόσωπα, αλλά με τον θεσμό και το σύστημα που υπάρχει στη Βρετανία.

Το έκανε ξεκάθαρο σε πολλές περιπτώσεις τους τελευταίους μήνες. Πρώτα κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι οδήγησαν τη μητέρα του στον θάνατο. Στη συνέχεια διέρρευσε από το παλάτι πως το κλίμα ήταν πολύ τοξικό για τον Χάρι και τη Μέγκαν. Μετά ήρθε η ομιλία του σε εκδήλωση όπου ανέφερε πως δεν υπήρχε πραγματικά άλλη επιλογή.

Ο νέος κρίκος σε αυτή την αλυσίδα της απελπισίας που είχε, προστέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο BBC, όταν η βιογράφος του παλατιού, Άντζελα Λεβίν, αποκάλυψε την φράση του Χάρι σε μια κουβέντα τους περί της σειράς The Crown.

Σε μια συνάντησή τους στο παλάτι ο Χάρι την ρώτησε αν βλέπει τη σειρά. Αυτό είχε γίνει κάποια στιγμή στη δεύτερη σεζόν και τότε η Λεβίν δεν την έβλεπε, οπότε απάντησε αρνητικά. Τότε ο Χάρι της αποκρίθηκε «Εγώ θα φροντίσω να το σταματήσω πριν μπουν στην περίοδο που γεννήθηκα εγώ και μετά».

Με λίγα λόγια, ο Χάρι φαίνεται να κουβαλάει ψυχολογικό τραύμα από τη ζωή του στο παλάτι και δεν προτίθεται να δει την απεικόνιση της σειράς.

Πηγή: peoplegreece.com