Πουλιέται το σπίτι των Kardashians

Πουλιέται το σπίτι των Kardashians

Το γιγαντιαίο σπίτι που χρησιμοποιήθηκε ως stand-in για το σπίτι της Kris Jenner στο ριάλιτι Keeping Up With Kardashians είναι προς πώληση.

Σύμφωνα με το Αμερικάνικο People το ακίνητο, ονομάστηκε Estate Iredell και βρίσκεται στο Fryman Canyon Estates στο Studio City της Καλιφόρνιας, είναι εισηγμένο για $ 7.8 εκατομμύρια με τον Brandon Assanti της Rodeo Realty Beverly Hills.

Η πρόσοψη του σπιτιού χρησιμοποιήθηκε στην επίδειξη, ενώ υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε μέσα στο σπίτι.

Με ιταλική αρχιτεκτονική και σχεδιασμό, το σπίτι 7,843 τ.μ. διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 9 μπάνια, όμορφα μπαλκόνια του δεύτερου ορόφου, κουζίνα γκουρμέ και κελάρι κρασιού. Μια τραπεζαρία, μια αίθουσα προβολής, ένα κελάρι κρασιού και μια υπαίθρια κουζίνα ιδανική για διασκέδαση είναι επίσης οι ανέσεις.

Το κτήμα διαθέτει επίσης ξύλινα δάπεδα με γυαλισμένο ξύλο, καθώς και ένα τεράστιο βασικό υπνοδωμάτιο με ντουλάπα με γυάλινη επίδειξη. Ένα γκαράζ τεσσάρων αυτοκινήτων και ένα σιντριβάνι ολοκληρώνουν τις πολυτελείς ανέσεις της ιδιοκτησίας.

Ενώ οι KarJenners δεν έζησαν ποτέ σε αυτό το κτήμα και στην πραγματικότητα ζουν στην Calabasas ενώ παρουσιάστηκε και σε συναυλίες όπως το Chelsea Lately, το True Blood και το American Horror Story.

Τον Μάρτιο του 2014, ο Kim Kardashian West εξήγησε ότι οι εξωτερικές λήψεις διαφορετικών σπιτιών στο KUTWK χρησιμοποιήθηκαν για “λόγους ασφαλείας” λέγοντας:

«Θα έδινα τους ανθρώπους να εμφανίζονται όλες τις ώρες και να χτυπάνε την πύλη μου και θα έπρεπε να καλέσω την αστυνομία σε αρκετές περιπτώσεις», απάντησε η Kardashian σε σχετική ερώτηση στο Mobio Insider. “Οι άνθρωποι ελπίζουν ότι [η] πύλη και θα με τρόμαζε. Ήταν τόσο επικίνδυνο. Το Hollywood Star Tours θα σταματούσε επίσης, επειδή αναγνώρισαν το σπίτι μου από show μας. Μετά από αυτό συνειδητοποιήσαμε πόσο ανασφαλής είναι να δείξουμε το εξωτερικό των σπιτιών μας. Έτσι τώρα χρησιμοποιούμε διαφορετικά σπίτια για το εξωτερικό για λόγους ασφαλείας. “