Πολλοί επώνυμοι διασκέδασαν στο ΥΤΟΝ the music show

Πολλοί επώνυμοι διασκέδασαν στο ΥΤΟΝ the music show

Οι εμφανίσεις του Nίκου Βέρτη στο ΥΤΟΝ the music show είναι σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή Αθήνα.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Λευτέρης Πανταζής και ο Ηλίας Ψινάκης πήγαν στο ΥΤΟΝ the music show για να απολαύσουν τον αγαπημένο Νίκο Βέρτη και η βραδιά, εξελίχθηκε για όλους όσοι έτυχε να βρεθούν στο μαγαζί, απολαυστική. Λίγες μέρες νωρίτερα βρέθηκε στο  ΥΤΟΝ the music show και η Μελίνα Ασλανίδου με την παρέα της.

Γιατί ποιος είδε τον…. Τάκη Ζαχαράτο και δεν τον φοβήθηκε. Όταν ο Νίκος Βέρτης τον προσκάλεσε στην πίστα όχι μόνο δεν δίστασε να θυμηθεί μέσω των μιμήσεων του πάντα την αγαπημένη του Μαρινέλλα και την Άννα Βίσση αλλά βλέποντας τον Λευτέρη Πανταζή είχε την ιδέα να μιμηθεί την Άντζελα Δημητρίου και να τον προσκαλέσει σε ένα ερμηνευτικό ντουέτο δίνοντας ρέστα.

Η έκπληξη καραδοκεί στο ΥΤΟΝ the music show όπου ο Nίκος Βέρτης συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία.  

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλευρό του φέτος βρίσκεται η εντυπωσιακή Demy που μαγνητίζει τα βλέμματα με την εμφάνισή της επί σκηνής.

Το πρόγραμμα πλαισιώνουν ο Δημήτρης Καραδήμος, ένας καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί μέσα από τις  επιτυχίες του, η  πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Λιόλιου, ο Βαγγέλης  Κακουριώτης, ο έμπειρος Δήμος Μπέκε που με τις ερμηνευτικές του ικανότητες δίνει το δικό του τόνο στο πρόγραμμα αλλά και η Κική Σαββίδου με την υπέροχη φωνή της.

ΥΤΟΝ the music show
Πέτρου Ράλλη 38
Τηλ. Κρατήσεων 21034266772103453139
Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή