Ποιο το κίνητρο της επίθεσης με το βιτριόλι;

Ποιο το κίνητρο της επίθεσης με το βιτριόλι;

Μια αποκάλυψη έκανε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Open, η Μίνα Καραμήτρου. Η δημοσιογράφος παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ για την υπόθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την Μίνα Καραμήτρου, το κίνητρο ήταν η ερωτική αντιζηλία αλλά μέχρι στιγμής το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που δικαιολογεί τη ζήλια της 35χρονης απέναντι στην Ιωάννα είναι ένα αίτημα φιλίας στο Facebook.

Μάλιστα, οι Αρχές πιστεύουν πως 35χρονη χωρίς καμία αμφιβολία είναι αυτή που έριξε το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος στην Καλλιθέα, σε κοντινή κιόλας απόσταση από τον τόπο εργασίας της Ιωάννας και είχε φιλική σχέση μαζί της.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι είναι αυτή η δράστιδα, η οποία υποπτευόταν ότι ο σύντροφός της είχε σχέση με το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι.

Ωστόσο, δεν αποδείχθηκε κάτι τέτοιο, παρά μόνο το αίτημα φιλίας στο facebook που είχε υποπέσει στην αντίληψη της φερόμενης ως δράστης. Στην κατοχή της βρέθηκε η περούκα που φορούσε κατά την επίθεση, καθώς και η “επιχειρησιακή” τηλεκάρτα, αλλά και η καπαρντίνα με την οποία είχε καμουφλαριστεί.

Χαρακτηριστικό είναι πως εντύπωση προκάλεσε στις Αρχές ότι το κινητό της 35χρονης τις επίμαχες ώρες, πριν και μετά την επίθεση, ήταν απενεργοποιημένο.

Αυτή την ώρα, οι αστυνομικοί βρίσκονται στο διαμέρισμα της ύποπτης κι αναζητούν κι άλλα στοιχεία για την υπόθεση, μεταξύ αυτών το θερμός, στο οποίο βρισκόταν το καυστικό υγρό. Η 35χρονη δεν έχει δώσει ακόμη επίσημη κατάθεση, ωστόσο, προκαλεί απορία πώς παρά το σχεδόν άρτιο σχέδιό της, κράτησε τα αδιάσειστα στοιχεία που φαίνεται ότι την ενοχοποιούν.

Ο σύντροφός της, έχει καταθέσει ήδη στις Αρχές κι έχει αναφερθεί στις έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που έχει βιώσει από την 35χρονη, ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε την Ιωάννα και είχαν κάνει και κάποιες συνομιλίες. Η υπόθεση χρονολογείται τουλάχιστον ένα χρόνο πίσω και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας θέτουν σχετικά ερωτήματα στην 34χρονη για το αν είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα ή τηλεφωνήματα από την φερόμενη ως δράστιδα.

Όπως ανέφερε η Μίνα Καραμήτρου, η 35χρονη δεν βρισκόταν στον αρχικό κύκλο των υπόπτων και η εμπλοκή της στην υπόθεση, προέκυψε στη συνέχεια.