Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Αντώνη Κανάκη μετά τον ΑΝΤ1;

Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Αντώνη Κανάκη μετά τον ΑΝΤ1;

Ο Αντώνης Κανάκης αποχώρησε από τον ΑΝΤ1, ανακοινώνοντας το μέσω δημόσιας επιστολής του στα μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, η Φανή Πλατσατούρα, μέσα από το ρεπορτάζ της στο Down Town, διευθυντικά στελέχη τονίζουν πως: «ευτυχώς έφυγε ο Κανάκης και θα μπορέσουμε να βγάλουμε πρόγραμμα».

Σε ότι αφορά τον παραγωγό και παρουσιαστή τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μέσα σε μια μόλις ώρα, από τη στιγμή που δημοσιοποίησε την επιστολή παραίτησης, δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από όλα τα μεγάλα κανάλια της χώρας. Ακόμη και από το υπό σύσταση κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Άνθρωπος από το team του, αποκαλύπτει στο περιοδικό:

«Γνωρίζοντας τον Αντώνη δεν νομίζω ότι θα κλείσει άμεσα κάποια νέα συνεργασία. Τη συγκεκριμένη επιστολή την επιμελούνταν επί τρεις εβδομάδες θέλοντας να είναι απόλυτα καλυμμένος, ηθικά και νομικά. Φανταστείτε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να συμφωνήσει με ένα νέο κανάλι. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε την οδηγία να συνεχίσουμε κανονικά να εργαζόμαστε για τις εκπομπές. Μάλιστα, για να μην μας δημιουργήσει ανασφάλεια, περίμενε πρώτα, να κοινοποιηθεί η επιστολή παραίτησης στα Μέσα και ύστερα μας ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Πριν λίγες ώρες γυρίσαμε και το trailer του Ράδιο Αρβύλα».

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Κοντομηνά να έχει επικοινωνήσει προσωπικά με τον Αντώνη Κανάκη, δίνοντάς του λευκή επιταγή: «Έλα στον ALPHA και θα έχεις ό,τι ζητήσεις. Όλα δικά σου». Μέχρι στιγμής, κανείς δεν ξέρει πότε, πού και με ποιους όρους θα γίνει το τηλεοπτικό comeback του Αντώνη Κανάκη.