Ποιος είναι ο Κύπριος παίκτης που μπαίνει στο NOMADS

Ποιος είναι ο Κύπριος παίκτης που μπαίνει στο NOMADS

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανατροπή στο NOMADS με την είσοδο ενός νέου παίκτη! Στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 θα ενταχθεί ο Λευτέρης Χατζηιωάννου και οι ομάδες των Ωκεανών και της Φωτιάς θα τον διεκδικήσουν στο επεισόδιο της Κυριακής.

Ο Λευτέρης γεννήθηκε το 1981 στη Λευκωσία όπου και ζει μέχρι σήμερα με τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά. Είναι fitness expert, επιχειρηματίας, και τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει «εκπαιδεύσει» χιλιάδες κόσμο, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνικές και μεθόδους που συμβάλλουν ουσιαστικά στην ευεξία και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Ασχολείται ενεργά με το life coaching, το οποίο έχει ενσωματώσει στη δουλειά του, ενώ συμμετέχει σε διάφορα συνέδρια ως ομιλητής για το life coaching σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο αθλητισμός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του, καθώς η παιδική του ηλικία και τα βιώματά του, τον οδήγησαν σε αυτό που είναι σήμερα. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, συμμετείχε στα 100μ. και 200μ. μετ’ εμποδίων στους Παγκύπριους Αγώνες Στίβου, με εξαιρετικές επιδόσεις.

Πιστεύει στη διά βίου μάθηση και τον ενδιαφέρει να εξελίσσεται συνεχώς. Το 2001 πήρε το δίπλωμά του από το American Fitness Professional Association και από master coach στη Le Mills, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ομαδικών προγραμμάτων στον κόσμο με έδρα τη Νέα Ζηλανδία, κατέληξε να γίνει CEO της εταιρείας για την Κύπρο. Συνέχισε τις σπουδές του σε μία από τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες ευεξίας στον κόσμο, το International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB) και είναι και stott pilates coach.

Παράλληλα, ένα από τα χόμπι του ήταν το modelling και, έτσι, το 2005 έλαβε μέρος, εκπροσωπώντας την Κύπρο, σε έναν από τα μεγαλύτερα διεθνή καλλιστεία, το Manhunt International, που διοργανώθηκε στην Κορέα, όπου κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου στη Μεσόγειο.

Για την είσοδο του Λευτέρη στο NOMADS, προετοίμασε το τηλεοπτικό κοινό το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής που βλέπουμε τον 35χρονο νέο παίκτη να περπατά στο Palawan και να μιλά για τον εαυτό του, δηλώνοντας αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τον τελικό!

https://www.instagram.com/p/BbAgQ-HFyoi/?taken-by=nomadsant1