Ποιος γιος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή ήταν ερωτευμένος με την Ζωή Λάσκαρη;

Ποιος γιος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή ήταν ερωτευμένος με την Ζωή Λάσκαρη;

Στο Secret μίλησε ο Άγγελος Διονυσίου και θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια τα οποία ήταν γεμάτα μουσική, τραγούδια και επιτυχίες του Στράτου Διονυσίου και αργότερα μίλησε για τα πρώτα του εφηβικά χρόνια, με τον Τόλη Βοσκόπουλο, που ήταν κολλητός φίλος του Στράτου και ο μικρός τότε Άγγελος τον θαύμαζε.

«Ήμουν και λίγο, σαν έφηβος, τσιμπημένος με τη Λάσκαρη. Ερχόταν σπίτι και το φώτιζε. Και ο Τόλης εκείνα τα χρόνια .ήταν ο θεός μου»

Ο Άγγελος δεν είχε σκεφτεί ποτέ να μπει στο τραγούδι και τον βοήθησε και το όνομα του.

«Το τραγούδι μπήκε εντελώς τυχαία στη ζωή μου. Ξεκίνησα μόνο για την πλάκα. Ήμουν, δεν ήμουν δεκαεννέα χρονών και πήγα σε ένα μαγαζί στην Ιερά Οδό, όπου είχε τραγουδήσει παλαιότερα ο πατέρας μου, και με σήκωσε η Ανθούσα Αλιφραγκή να τραγουδήσω ένα τραγούδι του Στράτου. Της λέω: “Τι να πω τώρα;”. Έλα και έλα, ανέβηκα τέλος πάντων και τραγούδησα και με πιάνει ο τύπος που έχει το μαγαζί και μου λέει: “Γιατί ρε συ, δεν έρχεσαι να τραγουδάς κανένα βράδυ; Θα το πω εγώ στον πατέρα σου”. Πήγα τελείως για τον χαβαλέ και βγήκα στο τραγούδι για το καλαμπούρι, το διασκέδαζα».

Και συνεχίζει: «Φυσικά βοήθησε το όνομα μου, αλλά αυτό ήταν και μπούμερανγκ, γιατί μοιραία σε συγκρίνουν και αν δεν τα λες, δεν σου δίνουν ευκαιρίες».

Ο πατέρας του Στράτος Διονυσίου δεν τον ενθάρρυνε καθόλου αλλά ούτε και τον σταμάτησε σε αυτό που έκανε.

«Όταν άρχισα να κάνω επιτυχία, πάω τότε και τον ρωτάω: “Θες που βγήκα στο τραγούδι;” Με κοιτάει και μου λέει: “Αν το θες εσύ, καν’ το”. Του λέω: Δεν θέλω να με βοηθήσεις, όμως ότι κάνω θέλω να το «κάνω μόνος μου” και μου απαντά: “Και εγώ αυτό θέλω”».