Ποιες ηθοποιοί αποχωρούν από τη κωμική σειρά “Πέτα τη φριτέζα”;

Ποιες ηθοποιοί αποχωρούν από τη κωμική σειρά “Πέτα τη φριτέζα”;

Μέσα στο επόμενο διάστημα οι κάτοικοι του Φτασμένου θα επιστρέψουν εκ νέου στον… τόπο του εγκλήματος, προκειμένου να κάνουν τα πρώτα γυρίσματα για τον 2ο κύκλο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα».

Η κωμωδία «Πέτα τη φριτέζα», που βασίζεται στο φορμάτ «El Chiringuito de Pepe», μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων, αλλά αυτή την φορά στη σύνθεση του καστ θα υπάρξουν πολλές αλλαγές.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «MYtv» και του Παναγιώτη Μουλόπουλου, μόνο δύο γυναίκες δεν θα συνεχίσουν βάσει των σεναριακών αναγκών. Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπότση και η Νεφέλη Κουλούρη. Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε, την Ζαμπέλα (Ελένη Ουζουνίδου) να μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Φάλον (Τζένη Μπότση) και όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον Αλέκο (Γεράσιμο Σκιαδαρέση), με τον Αλέκο να φυγαδεύει τη δεύτερη για να μη βλάψει εκείνη και το μωρό που κυοφορεί.

Στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, λοιπόν, η Φάλον θα κρύβεται, ώστε να φέρει το παιδί της στον κόσμο, χωρίς ταραχές και, κυρίως, τις απειλές της Ζαμπέλας. Οι πληροφορίες μας θέλουν την Τζένη Μπότση να επιστρέφει ως κάτοικος του Φτασμένου, ίσως, λίγο αργότερα. Από την άλλη, η Θάλεια (Νεφέλη Κουλούρη) θέλει διακαώς να φύγει από το Φτασμένο. Μετά τις διακοπές της στην Κέρκυρα, αποφασίζει να πάει στη σχολή που πέρασε στα Γιάννενα.

Νέα πρόσωπα φτάνουν στο… Φτασμένο

Μπορεί δύο γυναίκες να φεύγουν από το Φτασμένο, ωστόσο, δύο άλλες καταφτάνουν στο χωριό για να φέρουν τα πάνω κάτω. Η Ζαμπέλα κι ο Αλέκος κατάφεραν να πείσουν τον Αντρέα (Γιάννη Μπέζο) να τους μεταβιβάσει τη «Λαγουδέρα» και ό,τι άλλο είχε στο όνομα του. Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, δεν χάνουν χρόνο και πουλάνε το οικόπεδο στους Ρώσους.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, λοιπόν, οι νέοι ιδιοκτήτες της «Λαγουδέρας» στέλνουν στο χωριό ένα γυναικείο πρόσωπο, τη Λούνα, για να κάνει κουμάντο. Η άφιξη αυτής της γυναίκας θα επιδράσει πολύ έντονα στις ζωές των ηρώων. Παράλληλα, την εμφάνισή της κάνει και μία νεαρή γυναίκα, η οποία δεν είναι άλλη από τη χειριστική ανιψιά της Φάλον.

Εκείνη έρχεται για να αναλάβει το καΐκι και το μαγαζί της τελευταίας. Όσο αφορά τις ηθοποιούς που θα κρατήσουν τους συγκεκριμένους ρόλους, έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι των συσκέψεων κάποια ονόματα – έκπληξη!