Πιτσαρία στο Σικάγο εξοργίστηκε με το «Emily in Paris» και ένα σχόλιο για τα πιάτα της

Πιτσαρία στο Σικάγο εξοργίστηκε με το «Emily in Paris» και ένα σχόλιο για τα πιάτα της

Φαίνεται πως δεν είναι μόνο οι Γάλλοι έξαλλοι με την νέα σειρά του Netflix, «Emily in Paris» αλλά και ένα εστιατόριο στο Σικάγο.

Στην που πρωταγωνιστεί η Lily Collins, η ηρωίδα μετακομίζει στο Παρίσι χωρίς να ξέρει γαλλικά, προκειμένου να αναλάβει μια νέα δουλειά σε μια εταιρεία μάρκετινγκ. Η περιγραφή όμως του τρόπου ζωής των Γάλλων, φαίνεται πως δεν ενθουσίασε τους κατοίκους της πρωτεύουσας, που ξέσπασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός όμως από τους Παριζιάνους, και ένα εστιατόριο στο Σικάγο (την πόλη από όπου κατάγεται η πρωταγωνίστρια) αντέδρασε σε ένα σχόλιο ενός εκ των πρωταγωνιστών της σειράς.

Συγκεκριμένα, ένας από τους χαρακτήρες περιέγραψε την πίτσα ως «μια κις φτιαγμένη από τσιμέντο». «Ω, θα πρέπει να πήγατε στο Lou Malnati’s» απαντά η Lily Collins.

Αυτό δεν άρεσε στους ιδιοκτήτες της αλυσίδας εστιατορίων με πάνω από 60 καταστήματα στις ΗΠΑ, οι οποίοι εξέδωσαν δήλωση, σύμφωνα με την οποία το σχόλιο ήταν κακόβουλο, δεδομένου ότι η βιομηχανία εστιατορίων έχει πληγεί σκληρά εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας κορωνοϊού.

«Σερβίρουμε το αγαπημένο πιάτο του Σικάγο Deep Dish από το 1971. Όταν οι σεναριογράφοι της σειράς του Netflix Emily in Paris αποφασίζουν να τραβήξουν ένα πλάνο από το κατάστημά μας στο Σικάγο και την πίτσα μας για να γελάσουν, φάνηκε άκαρδο και όχι αστείο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού» ανέφερε ο ιδιοκτήτης Μαρκ Μαλνάτι.

Ένα δελτίο Τύπου από την πιτσαρία Lou Malnati’s πρόσθεσε πως η αλυσίδα «είναι πάντα η πρώτη που συμμετέχει σε πειράγματα με τους λάτρεις της πίτσας από την Νέα Υόρκη ή την Καλιφόρνια» αλλά η παρατήρηση που έκανε η Emily in Paris «μοιάζει ιδιαίτερα άσχημο, υποτιμώντας μας κατά την διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών, δεδομένου ότι τα περισσότερα εστιατόρια δυσκολεύονται να παραμείνουν ανοιχτά».