Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Ελένη Μενεγάκη στη νέα καμπάνια για τον καρκίνο του μαστού

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Ελένη Μενεγάκη στη νέα καμπάνια για τον καρκίνο του μαστού

Η εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού γνωστής εταιρείας καλλυντικών συνεχίζεται, με τη δημιουργία ενός ακόμα συλλεκτικού βραχιολιού, σχεδιασμένο από τον Δούκα Χατζηδούκα με βασικό μήνυμα «Ο καρκίνος του μαστού, μας αφορά όλους!»

Η Ελένη Μενεγάκη είναι για ακόμα μια χρονιά το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για την προώθηση του Pink Ribbon Bracelet.

Με την συμμετοχή της, η παρουσιάστρια επικοινωνεί με ιδιαίτερη ευαισθησία, την σημαντικότητα της πρόληψης, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας.

Η Ελένη φωτογραφίζεται μαζί με τον Δούκα, φορώντας το συλλεκτικό βραχιόλι για το 2018 και συμβάλλει στη διάδοση του μηνύματος #TimeToEndBreastCancer.

Το φετινό βραχιολάκι αποτελείται από μέταλλο και δέρμα, πρωταγωνιστεί η ροζ κορδέλα με έντονες ανάγλυφες ραβδώσεις έχοντας αναφορά στην “Δωρικότητα, στην Λιτότητα αλλά και στην Διαχρονικότητα” των Αρχαίων Μνημείων της Ελλάδας που αποτελούν κορυφαία ορόσημα φωταγώγησης στο πλαίσιο της εκστρατείας.

Τα βραχιόλια διατίθενται ολόκληρο τον Οκτώβριο σε συμβολική τιμή και σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής“.