Πηγή Δεβετζή: “Φοβήθηκα γιατί προσέχω πάρα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω κορωνοϊό”

Πηγή Δεβετζή: "Φοβήθηκα γιατί προσέχω πάρα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω κορωνοϊό"

H Πηγή Δεβετζή που θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο «Just the 2 of Us», όπως έγινε γνωστό βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ενώ είναι ασυμπτωματική.

Η Ολυμπιονίκης μίλησε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” για την περιπέτειά της, αποκαλύπτοντας ποια ήταν τα συμπτώματα που την οδήγησαν να κάνει το τεστ.

Μάλιστα, η ίδια δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα.

«Εγώ λόγω της κατάστασης κάνω γυμναστική στο σπίτι. Όταν κάνει κάποιος γυμναστική, η θερμοκρασία του ανεβαίνει. Πριν τρεις μέρες έκανα γυμναστική και κάπως κρύωσα. Έβαλα θερμόμετρο και είχα δέκατα. Δεν του έδωσα σημασία, γιατί είναι κάτι σύνηθες για μένα. Είχα μόνιμα πονοκέφαλο επί τρεις-τέσσερις μέρες συνεχόμενα. Είπα δε γίνεται. Πήγα και έκανα το τεστ. Ευτυχώς που πήγα, γιατί προφύλαξα όλους τους φίλους μου. Δεν είχα κάποια άλλα συμπτώματα.

Με συγκινούν πολύ τα μηνύματα που μου στέλνουν για να μου πούνε περαστικά. Μακάρι να ήξερα πως κόλλησα. Προσέχω τόσο πολύ που δεν πίστευα πως θα κολλήσω. Ο ιός κυκλοφορεί και κολλάει μάλλον πολύ εύκολα. Η αγάπη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη που δεν το περίμενα. Συγγνώμη που συγκινούμαι.

Σίγουρα θέλω να συμμετάσχω πολύ στο Just the 2 of Us και εύχομαι να γίνω σύντομα καλά και να συμμετάσχω τουλάχιστον από το επόμενο επεισόδιο. Ο γιατρός μου, μού είπε να κάνω το τεστ για σιγουριά. Ευτυχώς που το περνάω ήπια, αλλά οι οδηγίες είναι να κάτσω 14 ημέρες σπίτι για να μη μεταδώσω τον ιό. Δεν παίρνω φάρμακα. Ήταν ατομική ευθύνη και υποχρέωσή μου να βγω να το πω. Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ» τόνισε η Πηγή Δεβετζή.